Shelby Super Snake - un sarpe condus de 800 de cai putere

Shelby Super Snake - un sarpe condus de 800 de cai putere
Cand auzi Shelby, fugi cat te tine masina. Nu prea mult, ca oricum vei fi depasit. Iata ca acum Shelby a scos ultima sa creatie - un Mustang de 800 de cai putere, numit Super Snake. Este un pachet de uppgrade pentru "modestul" Mustang GT500. Rezultatul? 800 de cai putere. Asta da sarpe!
Distribuie pe Facebook

Daca ti-ai luat deja un Mustang GT500 dar ti se pare prea incet, Shelby s-a gandit la tine si iti ofera pachetul Super Snake. Acesta este destinat lui Ford Mustang GT500 2011 si promite sa-ti transforme masina intr-un Super Sarpe de 800 de cai putere!

Se pare ca numai 1000 astfel de pachete vor fi vandute de Shelby, asa ca grabeste-te la coada! Pachetul de baza Super Snake iti propune 660 de cai putere din motorul cu compresor, un kit de suspensie Ford Racing, evacuare Borla, jante de tip Alcoa de la Shelby si alte cateva bunatati.

Daca nu-ti convine asta, poti opta pentru un uppgrade la compresor. Astfel, vei obtine 750 de cp, dar primesti un cardan nou, multe piese modificate la motor si alta electronica. Daca insa vrei sa cheltuiesti bani seriosi, vei obtine 800 de cp din motorul lui GT500.

Presedintele Shelby, John Luft spune: "Ford Motor Company a facut o realizare incredibila cu modelul 2011 GT500, facandu-l mai usor si mai puternic. Echipa noastra cu experienta in fabricarea de Super Snake a reusit sa ofere un pachet de performanta ce creste capabilitatile masinii foarte mult. In plus, cu modificarile vizuale, va fi o masina care nu poate fi trecuta cu vederea".

Ca idee, pachetul de 750 de cp costa 30.245 de dolari, cu instalarea inclusa. Daca ne gandim ca un GT500 stoc costa 49.500 de dolari, pretul incepe sa para extrem de mare. Dar vei conduce o masina foarte rara si foarte puternica, si nu vei dormi cu grija ca vecinul de alaturi mai are o masina ca a ta!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2010