Si-a cumparat noul URUS dar l-a dat imediat pe mana tunerilor. Cum arata acum super SUV-ul

Si-a cumparat noul URUS dar l-a dat imediat pe mana tunerilor. Cum arata acum super SUV-ul
  • Cel mai rapid SUV de serie din lume
  • A primit un pachet de tuning de la TopCar
  • Motorul V8 dezvolta 650 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al rusilor de la TopCar este acest Lamborghini Urus. Super SUV-ul italian a primit mai multe elemente aerodinamice si un set de jante supradimensionate.

Urus este al doilea SUV din istoria Lamborghini si unul dintre cele mai rapide si puternice SUV-uri din prezent. Acesta ascunde sub capota un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri care livreaza ambelor punti 650 de cai putere si 850 Nm cuplu.

In ciuda gabaritului, avand 2.200 de kilograme, modelul italian ajunge la 100 de km/h in doar 3.6 secunde. Cea mai impresionanta este insa viteza maxima: cu pedala de acceleratie la podea, Urus atinge 305 km/h.

Aceste performante incredibile sunt complementat de un design exterior agresiv, care iese in evidenta orice ar fi, specific pana la urma italienilor de la Lamborghini. Dar pentru unii proprietari de Urus nu este de ajuns, asa ca tunerii au in oferta cateva pachete care sa faca SUV-ul italian si mai extrem.

Rusii de la TopCar sunt printre cei mai extravaganti cand vine vorba de pachete de tuning pentru Urus, cea mai buna dovada fiind exemplarul din aceste imagini. Masina este finisata intr-o nuanta de galben si a primit o buza pentru spoiler-ul fata, aripioare aerodinamice, praguri noi, jante negre supradimensionate, un difuzor de aer cu accente galbene si multa fibra de carbon.

Habitaclul, in care predomina galbenul, este plin de piele, aluminiu, carbon si Alcantara. Pana si covorasul din portbagaj este din piele cu cusaturi galbene.

Dar indeajuns cu vorbaria, admira din toate unghiurile acest Lamborghini Urus tunat de TopCar in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe