Si-a scos bolidul la inchiriat. Are sase roti si sute de cai putere sub capota

  • Un american si-a scos la inchiriat bolidul de lux
  • Este vorba despre un Mercedes G-Class cu sase roti
  • Clientul va avea de platit pentru servicii de la 985$
Distribuie pe Facebook

Ba chiar mai mult decat atat, masina vine cu trei randuri de scaune si sapte locuri la interior, asa ca poti lua toti prietenii cu tine. In oras sau in afara lui, depinde de ce planuri ai.

Ca sa mai faca niste bani in plus, un american si-a scos la inchiriat bolidul de lux. Este vorba despre un Mercedes G550 din anul 2015, transformat in G65 AMG. Sau cel putin asa sustine proprietarul sau, fara insa a publica vreo imagine cu motorul V12 biturbo de sase litri si 630 CP.

In schimb, omul nostru nu exagereaza cu nimic atunci cand afirma ca off-roader-ul producatorului german are acum sase roti. Totodata, alungirea caroseriei in cinci portiere a mai adus in plus si un rand de scaune, astfel ca pana la sapte pasageri pot lua acum loc la interior.

Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Acest Mercedes G550 din anul 2015, transformat sau nu in G65 AMG, nu este deloc ieftin de inchiriat, cei care vor sa se dea mari cu bolidul de lux avand de achitat o nota de plata de 985 de dolari pe zi, in limita a putin peste 240 de kilometri (150 de mile).

Vestea buna este ca off-roader-ul german cu sase roti vine cu rezervorul plin, insa veste proasta este ca... trebuie returnat tot cu rezervorul plin. De altfel, pasagerii nu au voie sa manance, fumeze sau sa-si plimbe animalele de companie, altfel vor fi taxati in plus, se mai arata in anunt.

Deloc surprinzator daca tinem cont de cat ar costa / dura curatarea tapiteriei designo, o optiune extrem de costisitoare chiar si pentru persoanele care isi permit un Mercedes G-Class. De altfel, lista cu dotari mai include si climatizare automata, ventilatie pentru scaune, sistem de navigatie etc.

Mercedes G550 cu sase roti

Mercedes G550 cu sase roti

Mercedes G550 cu sase roti

Mercedes G550 cu sase roti

Mercedes G550 cu sase roti

Mercedes G550 cu sase roti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes G550 cu sase roti
mai multe