Si-a 'tunat' masina cu un milion de cristale Swarovski. Acum toata lumea se ingramadeste sa se pozeze cu ea

Si-a 'tunat' masina cu un milion de cristale Swarovski. Acum toata lumea se ingramadeste sa se pozeze cu ea
  • Lamborghini a lansat modelul Huracan in anul 2014
  • Urmasul celebrului Gallardo ofera un V10 de 610 CP
  • Supercarul italian a fost tunat recent cu cristale
Distribuie pe Facebook

Aparitie de senzatie pe strazile Londrei. O rusoaica si-a tunat masina de 610 CP cu nu mai putin de 1.3 milioane cristale Swarovski. Toate de culoare rosie...

Cu noul Lamborghini Huracan am facut cunostinta inca de la inceputul anului 2014, urmasul celebrului Gallardo debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva.

Echipat cu o motorizare V10 de 610 CP, un sistem de tractiune integrala si, in premiera absoluta, o cutie automata cu dublu ambreiaj, supercarul italian promitea sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 3.2 secunde.

Au fost insa si cativa nemultumiti de meniul noului Huracan, astfel ca urmasul celebrului Lamborghini Gallardo a primit de-a lungul timpului mai multe modificari din partea companiilor de tuning.

Unele pachete au vizat aspectul estetic al supercarului italian cu motorizare V10 de 5.2 litri si 610 CP, in timp ce altele au avut ca scop principal imbunatatirea performantelor enumerate anterior, in urma cu doar doua randuri.

Si cu toate acestea, niciuna dintre propunerile care au curs in anii ce au trecut nu a reusit sa o satisfaca pe proprietara unui Lamborghini Huracan de culoare rosie, urmasul celebrului Gallardo...

... primind in cazul de fata nu mai putin de 1.3 milioane de cristale Swarovski la nivelul caroseriei in doua portiere, supercarul italian cu motorizare V10 creand o imbulzeala de nedescris la fiecare aparitie a sa pe strazile Londrei.

Nu exista persoana care sa nu incerce sa se pozeze cu alaturi de respectivul Lamborghini Huracan, urmasul celebrului Gallardo eclipsand acum orice automobil de pe sosea, indiferent de pretul lui.

Iar daca tot veni vorba de pret, trebuie precizat ca nu exista niciun fel de informatie cu privire la nota de plata a tratamentului suferit de supercarul italian; putem spune, in schimb, ca proprietare acestuia a mai detinut astfel de modele.

Distribuie pe Facebook
mai multe