TU ti-ai cumpara un Mercedes incrustat cu diamante?

TU ti-ai cumpara un Mercedes incrustat cu diamante?
  • Un Mercedes CLS incrustat cu diamante este de vanzare pe eBay
  • Masina germana se lauda cu un 1 milion de cristale Swarovski
  • Pretul licitatiei a ajuns la suma de 154.600 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes CLS decorat cu 1 milion de cristale Swarovski este acum disponibil la vanzare prin intermediul site-ului eBay. 28 de cumparatori s-au aratat pana acum interesati de automobilul german, cea mai mare suma oferita ridicandu-se la 154.600 lire sterline.

O studenta originara din Rusia a ajuns celebra in toata lumea dupa ce a fost surprinsa pe strazile Londrei la volanul unui Mercedes incrustat cu un milion de cristale Swarovski. Masina germana este acum de vanzare si se anunta alegerea ideala pentru cei care vor sa iasa din tipare.

Postat recent pe site-ul de licitatii eBay.co.uk, anuntul a atras pana la acest moment un total de 28 de cumparatori, cea mai mare suma oferita ridicandu-se la... 154.600 lire sterline. Daca merita sau nu, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi.

Cert este ca dupa ce scoatem din discutie cele 1 milion de cristale Swarovski a caror valoare depaseste 20.000 de lire sterline, tot ce ne mai ramane este un Mercedes CLS350 CDI din 2011, cu peste 91.000 de kilometri la bord.

Masina germana ascunde sub capota un propulsor V6 turbodiesel de trei litri, 265 CP si 620 Nm, ce promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.2 secunde. Viteza maxima este de 250 km/h, iar consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 6.2 litri la 100 km.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: doar o zi si trei ore au mai ramas pana la sfarsitul licitatiei, drept pentru care iti sugeram sa te grabesti in cazul in care nu vrei sa ratezi posibilitatea de a cumpara faimoasa "bijuterie" a Dariei Radionova.

Mercedes CLS incrustat cu diamanteMercedes CLS incrustat cu diamante

Mercedes CLS incrustat cu diamante

Mercedes CLS incrustat cu diamanteMercedes CLS incrustat cu diamante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes CLS incrustat cu diamante
mai multe