SLP Performance ne ofera propriul sau Chevrolet Camaro ZL1

SLP Performance ne ofera propriul sau Chevrolet Camaro ZL1
Astepti cu nerabdare ca impresionatul Chevrolet Camaro ZL1 sa ia cu asalt showroom-ul din orasul tau? Ei bine, compania SLP Performance s-ar putea sa aiba exact ceea ce iti doresti cu atata ardoare. Pe scurt, tunerul american este gata sa iti ofere o versiune modificata a modelului Chevrolet Camaro SS, boteza chiar ZL1. Iar cei de la Chevrolet par sa nu aiba nimic impotriva cu ulitizarea acestui nume. Asadar, cum vom deosebi cele doua modele intre ele? Cel mai probabil dupa urmele de cauciuc lasate pe asfalt...
Distribuie pe Facebook
Spre deosebire de noul-si-impresionantul Chevrolet Camaro ZL1, creatia tunerului american ascunde sub capota un urias motor in opt cilindri, cu o capacitate de 7.0 litri, ce se bucura de prezenta unui sistem de supraalimentare. Multumita unor noi interne si a unui raport de compresie de 10.3:1, musculosul SLP Camaro ZL1 promite sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 750 cai putere - sufiecient pentru ca extremul muscle car sa atinga o viteza maxima de 330 km/h!

SLP Performance ne ofera propriul sau Chevrolet Camaro ZL1

Iar asta nu e tot. Creatia tunerului american a primit la exterior un nou kit aerodinamic - format din capota motor, splitter fata, difuzor spate, eleron (toate realizate din fibra de carbon), extensii pentru aripi si nu numai, plus un set de jante forjate pe 20 inci, in timp ce interiorul se lauda cu insertii de piele, accente de carbon, noi covorase si o placuta numerotata care iti va aminti intotdeauna cat de speciala este masina pe care o conduci. Lista cu modificari se incheie cu suspensia ajustabila si sistemul de franare Brembo, cei de la SLP Performance cerand la schimb pentru al lor Chevrolet Camaro ZL1 un Chevrolet Camaro SS cu transmisie manuala plus 80.000 dolari. Cash.

SLP Performance ne ofera propriul sau Chevrolet Camaro ZL1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Chevrolet Camaro ZL1 by SLP Performance
mai multe