Tine loc de M5 Touring si face suta in doar 3.7 secunde. FOTO si VIDEO in articol

Tine loc de M5 Touring si face suta in doar 3.7 secunde. FOTO si VIDEO in articol
  • Cea mai recenta generatie a modelului Alpina B5 Bi-Turbo este disponibila la vanzare si intr-o versiune Touring
  • In configuratia cu cinci portiere, respectivul automobil sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde
  • Fisa tehnica mixeaza si in cazul de fata un propulsor V8 cu o cutie automata si un sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Sansele ca BMW sa lanseze pe piata o versiune Touring a noului M5 tind catre zero, insa cei care viseaza la un concurent pentru Audi RS6 Avant nu au motive serioase de ingrijorare.

Dezvelita oficial chiar la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, cea mai recenta generatie a modelului Alpina B5 Bi-Turbo este disponibila la vanzare inclusiv intr-o caroserie cu cinci portiere.

Propulsia este asigurata si de-aceasta data de o motorizare V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de 4.395 centimetri cubi, ai carei 608 CP si 800 Nm ajung pe asfalt prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte de viteza.

Alpina B5 Touring

Tot in echiparea standard mai este oferit, de asemenea, si un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 3.7 secunde, o valoare specifica mai degraba sportivelor pur-sange decat... break-urilor.

Si mai impresionanta este insa viteza maxima de 322 kilometri pe ora, care impinge noua generatie Alpina B5 Bi-Turbo pe taramul unor modele precum Audi R8 V10 Plus, Lamborghini Huracan LP610-4 sau Porsche 911 Turbo.

La nivel estetic, prelungirea subtila atasata partii frontale si difuzorul posterior care incorporeaza evacuarea cvadrupla sunt singurele detalii ce diferentiaza acest automobil de un BMW Seria 5 Touring in varianta standard.

Alpina B5 Touring

Alpina B5 Touring

Acestora li se alatura, in stilul caracteristic companiei din Buchloe, un set de jante cu design multispita care, alaturi de volanul, instrumentele de bord si scaunele fata, respectiv bancheta spate revizuite pun capat meniului vizual.

In cazul in care preferi performanta in locul practicabilitatii, atunci afla ca cea mai recenta generatie a modelului Alpina B5 Bi-Turbo reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde atunci cand este servita in versiunea Sedan.

Usor superioara este si valoarea din dreptul vitezei maxime, clientii care opteaza pentru aceasta alternativa la noul BMW M5 - despre care poti citi mai multe AICI, avand ocazia de a experimenta o incursiune pana la 330 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe