Toata lumea s-ar fi inghesuit s-o cumpere daca ar fi venit asa din fabrica. Noua masina de la Cupra e nebunie curata acum

Toata lumea s-ar fi inghesuit s-o cumpere daca ar fi venit asa din fabrica. Noua masina de la Cupra e nebunie curata acum
  • Toata lumea s-ar fi inghesuit s-o cumpere daca ar fi venit asa din fabrica
  • Noua masina de la Cupra e nebunie curata acum
  • Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un kit wide body la exterior si pana la 372 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un kit wide body la exterior si pana la 373 CP sub capota.

Prezentata publicului larg acum mai bine de un an si jumatate, impresionanta masina pe care compania Cupra o comercializeaza sub numele de Formentor are noi motive de lauda. Aceasta a primit de curand - chiar zilele trecute, un pachet de tuning extrem de cuprinzator.

Respectiva reteta poarta semnatura specialistilor de la Je Design si debuteaza cu o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, insotite, dupa caz, de prize uriase de aer, respectiv un difuzor masiv.

Cupra Formentor de la Je Design.

Cupra Formentor de la Je Design

Seria vestilor bune culmineaza cu extensiile proeminente atasate aripilor laterale - in cazul in care mai era nevoie de o asemenea precizare, insa nu vor trece intocmai neobservate nici eleroanele pentru haion si luneta. Ori noile jante pe 20 sau 21", in functie de preferintele clientilor.

Oferta specifica departamentului interior a scapat, spre deosebire de meniul de la exterior, complet neatinsa, specialistii companiei Je Design preferand sa se ocupe de reducerea garzii la sol.

Noua suspensie, aparent cu pana la 50 de milimetri mai joasa, nu reprezinta decat inceputul, impresionanta masina pe care compania Cupra o comercializeaza sub numele de Formentor primind si o evacuare cu valve controlabile. Pentru un sunet cu adevarat memorabil.

De o atentie speciala s-a bucurat si motorizarea 2.0 turbo de sub capota, persoana din spatele volanului bucurandu-se acum de un set de valori maxime formate din, se spune, 373 CP si 487 Nm.

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza - in cazul proiectului Cupra Formentor by Je Design, intr-un timp de circa 4.4 secunde. Important de precizat: viteza de top este, in continuare, limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Cupra Formentor de la Je Design

Cupra Formentor de la Je Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Cupra Formentor de la Je Design
mai multe