Toti credeau ca au de-a face cu un BMW M3 stock. Dar sedanul are 1.000 de cai putere...la roata

Toti credeau ca au de-a face cu un BMW M3 stock. Dar sedanul are 1.000 de cai putere...la roata
  • Acest M3 are 1.000 de cai putere la roata
  • Motorul de 3.0 litri turbo a fost modificat radical
  • Face sfertul de mila in mai putin de 10 secunde
Distribuie pe Facebook

Acest BMW M3 a facut ravagii la o cursa de acceleratie desfasurata pe 402 metri. Exteriorul pare in mare parte stock, exceptie facand anvelopele spate speciale de drag si evacuarea scoasa prin capota, dar propulsorul de 3.0 litri turbo a fost modificat radical.

BMW-ul M3 a fost dintotdeauna o masina perfecta pentru circuit, iar unii s-au incapatanat sa o transforme chiar intr-o arma pentru liniute. Spre exemplu acest M3 F80, tunat de un atelier din Statele Unite ale Americii.

La exterior, masina pare stock, cu exceptia rotilor spate cu anvelope si jante speciale de drag si cu evacuarea scoasa prin capota. Jantele OEM (fata), spoilere, toate sunt la locul lor. Situatia se schimba cand deschizi capota.

Aici, propulsorul de 3.0 litri turbo a fost modificat radical, astfel ca acum dezvolta peste 1.000 de cai putere. Cu 1.000 de cai la roata, acest M3 face sfertul de mila in mai putin de 10 secunde. In 9.82 de secunde, mai exact. Dar mai bine da play clipului video de mai jos si urmareste-l in actiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2018