Tuning Ac Schnitzer: Noul BMW M135i primeste 360 cai putere, plus alte bunatati

Tuning Ac Schnitzer: Noul BMW M135i primeste 360 cai putere, plus alte bunatati
Cu pana la 320 cai putere si 450 Newton-Metri storsi dintr-un propulsor de trei litri dotat cu sase cilidri in linie si tehnologie TwinPower Turbo, noul BMW M135i reprezinta de departe cel mai incitant model de clasa compacta pe care il ofera constructorul bavarez la acest moment. Vestile bune nu se opresc insa aici.
Distribuie pe Facebook

O simpla optimizare a unitatii de control operata de specialistii Ac Schnitzer, iar hot-hatch-ul din Munchen ofera o noua perspectiva asupra automobilelor de inalta performanta. Nu de alta, dar 360 cai putere impachetati intr-un autoturism de dimensiuni reduse precum ultima generatie a modelului Seria 1 nu reprezinta chiar o reteta banala, pe care sa o poata savura oricine in orice moment.

Apoi, daca plusul de 40 CP nu este indeajuns pentru a-ti stapani pofta dezlantuita de tuning, atunci este bine de stiut ca binecunoscuta companie de tuning din Aachen ofera clientilor sai si alte bunatati de ordin tehnic, precum un sistem de evacuare sport sau o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, servita in compania unui set de jante care poate masura pana la un generos 20 de inci.

Pe plan estetic, cuvantul de ordine este subtilitate, cele doua accente laterale atasate spoilerului fata si eleronul proaspat instalat la nivelul plafonului parand mai degraba elemente originale decat aftermarket. Astfel, singura consolare a celor care opteaza pentru pachetul stilistic semnat Ac Schnitzer o reprezinta accesoriile interioare, ornamentul in forma de janta dedicat joystick-ului ce opereaza sistemul iDrive sau ornamentul cu display ce permite afisarea treptei in care se afla schimbatorul de viteze fiind detalii unice, specifice numai unui BMW - in cazul de fata M135i, modificat de tunerul german.

BMW Seria 1 by Ac Schnitzer

BMW Seria 1 by Ac Schnitzer

BMW Seria 1 by Ac Schnitzer

BMW Seria 1 by Ac Schnitzer

BMW Seria 1 by Ac Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW Seria 1 by Ac Schnitzer
mai multe