Tuning Audi: K.MAN vine cu un pachet turbo pentru supercarul R8

Tuning Audi: K.MAN vine cu un pachet turbo pentru supercarul R8
  • Germanii de la K.MAN au pregatit un pachet turbo pentru supercarul Audi R8
  • In versiunea de top, supercarul din Ingolstadt se lauda cu un total de 750 cai putere
  • Clientii pot opta si pentru cateva imbunatatiri vizuale, realizate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Putin probabil ca cineva sa fi auzit pana acum de compania K.MAN, insa germanii au planuri marete si spera sa devina faimosi odata ce omenirea va lua contact cu prima lor creatie majora: un Audi R8 bi-turbo, cu pana la 750 CP sub capota.

Chiar daca au trecut ceva mai mult de cinci ani de la lansarea sa, timp in care piata modelelor de inalta performanta a evoluat extrem de rapid si (de ce nu) surprinzator, primul supercar din istoria celor de la Audi ramane in continuare o optiune extrem de atragatoare pentru cei care viseaza la un astfel de autoturism. In plus, cei care au preferat un R8 in dauna unui Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracan LP610-4 sau McLaren 650S se vor bucura de o sumedenie de modificari disponibile pentru care pot opta, inclusiv o serie de... pachete supraalimentate.

Audi R8 by K.MAN

Purtand semnatura specialistilor K.MAN, cel mai nou kit turbo destinat supercarului Audi R8 vine in trei versiuni diferite de putere, varianta de baza GTK aducand un plus de "numai" 170 CP. Pentru cei care viseaza la ceva mai mult de 590 cai putere, compania germana de tuning vine si cu o a doua propunere, botezata GTK S si capabila sa ofere un total de pana la 640 CP, adica o crestere de 220 cai putere comparativ cu oferta modelului standard.

Intr-un final, cei mai pretentiosi clienti au la dispozitie un meniu pe nume GTK RS, unde cele doua turbine proaspat instalate colaboreaza indeaproape cu cei opt cilindri in V ai motorului de 4.2 litri pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 750 CP - valoare arhisuficienta pentru ca acceleratia de la 0 la 200 km/h sa se realizeze in aproximativ 10.6 secunde, cu 1.5 secunde mai repede comparativ cu vechiul varf de gama R8 GT.

In ceea ce priveste aspectul vizual, scorpionii ce-au luat cu asalt caroseria modelului de inalta performanta din Ingolstadt va atrage instant privirile celor din jur, specialistii K.MAN insistand insa ca principalele atractii ale exteriorului le reprezinta numeroasele accesorii din fibra de carbon... care lipsesc cu desavarsire din aceste fotografii - lucru valabil de altfel si pentru imbunatatirile aduse sistemului de franare.

Audi R8 by K.MANAudi R8 by K.MAN

Audi R8 by K.MAN

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi R8 by K.MAN
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 August 2014