Tuning BMW: Asaltul M3-urilor made in America

Tuning BMW: Asaltul M3-urilor made in America
Asaltul BMW-urilor este pe cale sa inceapa. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Intr-un final, vei sfarsi prin a deveni prizonier. Prizonierul placerii de a admira cele doua exemplare modificate ale fascinantului M3 Coupe.
Distribuie pe Facebook

Nu ne sfiim sa o recunoastem. Astfel de experimente, cu o atentie minutioasa la detalii, au fost realizate si in trecut, insa echipa americana formata din Active Autowerke si Martino Auto Concepts este gata sa mute jocul la un nivel superior. Un nivel situat aproape de... perfectiune. Pentru ca stii cum se zice - unde-s doi, puterea creste.

Tuning BMW: Asaltul M3-urilor made in America

In topul listei pe care i-o vom expedia anul acesta lui Mos Craciun sta un BMW M3 mai vesel din fire, a carui caroserie a fost finisata intr-un atragator Verde Ithaca - culoare regasita si pe supercarurile din Sant'Agata Bolognese. Dar atitudinea de masina calma si prietenoasa se incheie aici. Coupe-ul bavarez a fost convertit la religia wide-body, la existenta capitolului "Prezenta impunatoare" contribuind din plin atat noul splitter fata, cat si noul difuzor spate - ambele semnate Vorsteiner, ambele realizate din fibra de carbon. De asemenea, acelasi material se regaseste si la nivelul plafonului, in timp ce portbagajul se lauda acum cu o noua forma. Punctul final este pus la exterior de jantele D2FORGED pe 20 inci, finisate in negru mat, ce ascund etriere vopsite in aceeasi nuanta de Verde Ithaca.

Tuning BMW:

Tuning BMW:

Interiorul este o continua sarbatoare de negru si verde, cea din urma culoare imbracand nelipsitul roll-cage si dand nastere unor cusaturi contrastante. Ca si culoare de baza, negrul creaza o ambianta sinistra si acopera pielea pozitionata la nivelul volanului, schimbatorului de viteze, usilor si, nu in ultimul rand, la nivelul scaunelor sport. Mai mult de atat, bancheta spate a fost inlaturata, in timp ce sistemul JL Audio promite o experienta sonora de neuitat. Asta in cazul in care sistemul de evacuare semnat Active Autowerke nu te multumeste pe deplin - desi este greu de crezut acest lucru.

Tuning BMW:

Tuning BMW:

Si, ca tot veni vorba de modificari tehnice, creatia celor de la Active Autowerke si Martino Auto Concepts a fost inzestrata sub capota cu un sistem de supraalimentare Stage II, sistem de injectie pe metanol/apa, unitate de control optimizata si kit short shift. La final, suspensia KW V3 adauga o portie extra de manevrabilitate, in timp ce sistemul de franare StopTech se asigura ca totul este sub control, chiar si in situatiile limita.

Tuning BMW:

Tuning BMW:

Iar lectia de tuning nu se sfarseste aici. De fapt, cele doua companii americane ne incanta privirile cu inca un BMW M3 modificat ca la carte. Un BMW M3 modificat dupa cele mai agresive tipare, capabil sa se remarce inca de la prima aparitie multumita unei nuante mate in genul celei prezente pe marele Lamborghini Reventon si a unor elemente din fibra de carbon. In plus, coupe-ul bavarez de performanta impresioneaza si printr-un nou spoiler fata, capota motor cu prize de aer, difuzor spate si portbagaj - componente ce poarta logo-ul celor de la Vorsteiner. Lista cu bunatati exterioare se incheie cu jantele ADV1 5.0 Trackspec, ce masoara 9.5x20 inci pe fata, respectiv 11x20 inci pe spate.

Tuning BMW:

Tuning BMW:

Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor fi gazduiti de doua scaune Recaro Profi XL, cockpit-ul impresionantului model fiind de asemenea dotat si cu ceasuri STRI, roll cage contrastant in culoarea Verde Ithaca si accesorii BMW Performance - volan, frana de mana si schimbator de viteze. Sub capota, acelasi sistem de supraalimentare Active Autowerke Stage II acompaniaza motorul in opt cilindri, pachetul de tuning continuand cu noul sistem de evacuare si kitul short shift. Alte detalii includ suspensie coilover KW si sistem de franare Stoptech.

Tuning BMW:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze BMW M3 by Active Autowerke & Martino Auto Concepts
mai multe