Tuning BMW: Noul Hamann Tycoon II M este un X6 M extrem, capabil de 300 kilometri pe ora!

Tuning BMW: Noul Hamann Tycoon II M este un X6 M extrem, capabil de 300 kilometri pe ora!
Hamann continua sa schimbe in mod radical si dramatic automobilele pe care le atinge cu pachetele sale de tuning, celebra companie germana din Laupheim facandu-ne astazi cunostinta cu cea mai noua creatie a sa, ce raspunde la numele de Tycoon II M.
Distribuie pe Facebook

Daca majoritatea companiilor de tuning se multumesc sa apeleze doar la niste simple prelungiri sau alte elemente subtile pentru a schimba aspectul unui automobil, nu acelasi lucru se poate spune si despre Hamann. Celebra companie germana din Laupheim nu doar ca ne-a demonstrat deja aceasta teorie, insa continua sa ne "incante" privirile, ori de cate ori are ocazia, cu unele dintre cele mai radicale creatii ale industriei tuningului.

Ultima dovada clara a fost modelul Mystere, despre care s-ar putea spune inca de pe-acum ca nu va castiga vreodata vreun concurs de frumusete, insa cum gusturile nu se discuta - ba chiar mai mult de-atat, ele difera de la om la om, specialistii germani din cadrul companiei Hamann continua sa isi faca treaba asa cum stiu ei mai bine.

Hamann Tycoon II M

Cea mai noua creatie a tunerului din Laupheim poarta numele de Tycoon II M si, dupa cum putem observa si din fotografiile oficiale disponibile la acest moment, are la baza modelul bavarez BMW X6 M. Nimic nou pana aici, compania germana de tuning modificand si in trecut versiunea de inalta performanta a SAC-ului BMW X6.

Spre deosebire insa de ce am vazut pana acum, cel mai nou pachet de tuning destinat automobilului bavarez este si cel mai agresiv dintre toate, numeroasele prize de aer de dimensiuni mai mult decat generoase prezente la nivelul partii frontale fiind doar o prima sugestie in acest sens. Nu de alta, dar recent lansatul Hamann Tycoon II M se mai remarca, tot la nivel de parte frontala, si printr-o capota (extrem de) bombata a motorului, dar si printr-o pereche de LED-uri montate orizontal.

Hamann Tycoon II M

In ceea ce priveste profilul lateral, lucrurile sunt cat se poate de clare: odata ajuns pe mana companiei germane de tuning, modelul BMW X6 M se poate lauda in fata tuturor cu un set de aripi proeminente, la care se mai adauga si pragurile laterale complet restilizate, ce fac acum legatura intre patru jante cu design unic, de 23 de inci fiecare.

Lista cu imbunatatiri nu se opreste insa nici macar aici, pachetul cu bunatati ce raspunde la numele de Hamann Tycoon II M incluzand in componenta sa si un spoiler spate impozant, oferit in compania unui difuzor de aer redesenat, ce integreaza cele doua tips-urile ale sistemului de evacuare montat acum central.

Hamann Tycoon II M

De asemenea, de la orizont nu lipsesc nici modificarile de ordin tehnic, bavarezul BMW X6 M alegandu-se in urma tratamentului prescris de doctorii din Laupheim atat cu o manevrabilitate sporita, datorata unei garzii la sol mai joase cu aproximativ 40 de milimetri, cat si cu o performanta crescuta, rezultata in urma urcarii valorilor maxime ale propulsorului V8 twin-turbo prezent la datorie pana la pragul celor 670 cai putere si 950 Newton-Metri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Hamann Tycoon II M
mai multe