Tuning BMW: un M3 camuflat special pentru mediul urban

Tuning BMW: un M3 camuflat special pentru mediul urban
E clar ca in Statele Unite, curentul Stance face furori si este la moda. Nu doar masinile japoneze cad prada acestei noi mode de styling exterior, dar si cele europene. Iata de aceasta data un BMW M3 cu aroma CSL, camuflat frumos parca pregatit de razboi, gata sa se piarda in multimea urbana...
Distribuie pe Facebook

Acest BMW Seria 3 interesant apartine lui Waldi Franz, un german crescut in Europa, dar care s-a mutat in Chicago. Waldi este un fan al masinilor europene, dar a avut o slabiciune pentru marca Honda. Nu degeaba a detinut un JDM EE8 CRX, un S2000, un EG Hatchback si mai multe modele sportive. Insa reintoarcerea la o marca bavareza era fireasca, pentru ca de acolo se trage si el.

Tuning BMW: un M3 camuflat special pentru mediul urban

Acest BMW M3 din 2004, model E46, ii apartine de 4 ani. Atunci cand a luat-o era stoc, dar acum, are ceva modificari care ne plac la nebunie. Desi imaginea globala este una destul de OEM, care aduce un aer original, masina ascunde cateva imbunatatiri serioase. Si majoritatea au fost facute chiar de Waldi. La exterior, vedem un spoiler CSL, portbagaj din carbon CSL si un difuzor tot de CSL. Plafonul este infoliat in negru si a fost montat un suport de bicicleta OEM BMW, pentru ca miscarea zilnica este importanta, nu?

Tuning BMW: un M3 camuflat special pentru mediul urban

Jantele de pe acest M3 sunt VMR VB3 CSL Style, de 19 inch, late de 9.5 inch pe fata si 10 inch pe spate, puse in evidenta de un set de suspensii KW V3. Jantele sunt incaltate cu anvelope Falken FK 225/35/19. Si ca sa incapa jantele mari inghitite de aripile fata-spate, in urma lasarii masinii la sol, toate cele 4 aripi au fost latite si au fost montate cateva flanse pentru a da acel aer "flush" care ne incanta pe toti. Si ca o atingere finala, masina a fost infoliata complet in camuflaj. Dar nu un camuflaj de vanatoare, ci unul urban, care se potriveste de minune cu rotile si cu geamurile fumurii.

Tuning BMW: un M3 camuflat special pentru mediul urban

Iata inca o masina interesanta, dar care iese in evidenta prin mici detalii la locul lor. Pana si camuflajul a fost realizat in Photoshop de Waldi si un amic, alaturi de toate celelalte modificari. O masina facuta cu gust, chiar de proprietar. Ce poate fi mai frumos? Daca nici asta nu inseamna styling in adevarata forma, atunci ce inseamna?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Tuning BMW: un M3 camuflat special pentru mediul urban
mai multe