Tuning Cadillac: Hennessey HPE1000 aspira sa devina cel mai rapid sedan al lumii

Tuning Cadillac: Hennessey HPE1000 aspira sa devina cel mai rapid sedan al lumii
  • Hennessey pregateste un pachet de 1.000 CP pentru noul Cadillac CTS-V
  • Tunerul american spera ca proiectul sau sa atinga o viteza de 386 km/h
  • Productia modelului HPE1000 va fi limitata la 24 de exemplare anual
Distribuie pe Facebook

Lupta pentru titlul de cel mai rapid sedan al planetei este pe cale sa se inteteasca, iar recordurile reusite de Brabus Rocket si G-Power Hurricane sa fie doborate.

Dupa ce-au luat si dus ultimul Ford Mustang pana la 717 cai putere si 314 kilometri pe ora, americanii de la Hennessey se pregatesc de o noua isprava demna de Cartea Recordurilor.

Specialistii celebrei companii de tuning din Texas lucreaza din greu la dezvoltarea celui mai rapid sedan al planetei, la baza ambitiosului proiect regasindu-se cea din urma generatie a modelului Cadillac CTS-V.

Cadillac CTS-V care, in urma tratamentului suferit - ce include, printre altele, si o pereche de turbine uriase, plus un set de interne forjate, va oferi cu peste 50% mai multa putere decat in versiunea standard sau, daca vrei, un total de 1.000 CP.

Desi este inca mult prea devreme pentru asemenea pronosticuri, John Hennessey (omul din spatele celebrei companii de tuning din Texas) se arata extrem de increzator cu privire la performantele rezultate si afirma ca o viteza maxima de 386 km/h este mai mult decat posibila.

Pana la noi informatii cu privire la cifrele si numerele ce vor insoti fisa cu specificatii tehnice a Cadillac-ului CTS-V ramanem cu modificarile exterioare vizibile de la posta, elementele agresiv stilizate de la nivelul caroseriei fiind servite in compania unor jante forjate cu design in zece spite.

Informatiile cu privire la posibilitatea unor imbunatatiri interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment - lucru valabil, de asemenea, si pentru pretul programului de tuning HPE1000, americanii de la Hennessey afirmand in schimb ca productia celui mai rapid sedan al planetei va fi limitata la 24 de exemplare.

Asadar, acestea fiind spuse, noi ne oprim aici. Nu inainte de a preciza (si) ca asteptam cu rabdare ca proiectul celebrei companii de tuning din Texas sa devina odata realitate si sa-si masoare cat mai curand fortele impotriva titanilor germani cunoscuti sub denumirea Brabus Rocket, respectiv G-Power Hurricane.

Cadillac CTS-V by Hennessey

Cadillac CTS-V by Hennessey

Distribuie pe Facebook
mai multe