Tuning cu iz de Black Series pentru supercarul Mercedes SLS AMG

Tuning cu iz de Black Series pentru supercarul Mercedes SLS AMG
  • Supercarul Mercedes SLS AMG primeste un nou pachet de tuning, semnat SGA Aerodynamics
  • Modificarile operate preiau numeroase inspiratii de la versiunea Black Series
  • Deloc surprinzator, viitorii clienti pot opta si pentru o pereche de jante forjate
Distribuie pe Facebook

In cazul in care ai ratat ocazia de a pune mana pe un exemplar al impresionantului Mercedes SLS AMG Black Series, ei bine... iti intelegem supararea de apoi. Nu de alta, dar nu exista foarte multe automobile care sa se poata lauda cu senzatiile, respectiv performantele oferite de supercarul constructorului din Stuttgart.

Din fericire pentru tine, exista doua solutii pentru a indrepta nefericita situatie. Prima dintre acestea este, aparent, destul de simpla si presupune cautarea unui exemplar pe piata autoturismelor second hand. Succesul nu este insa garantat, asa ca am pregatit si o a doua... hai sa-i spunem opinie.

Mercedes SLS AMG by SGA Aerodynamics

Pentru cei care detin deja un Mercedes SLS AMG, trecerea la versiunea Black Series este una extrem de usoara. Si asta multumita specialistilor din cadrul companiei SGA Aerodynamics, care au pregatit un kit exterior (aproape) identic, ce include numeroase componente realizate din fibra de carbon.

Altlfel spus, in urma tratamentului suferit, supercarul constructorului din Stuttgart iese acum in evidenta in special datorita prizelor si flaps-urilor ce echipeaza partea frontala, lista cu imbunatatiri operate aici incluzand, de asemenea, si o prelungire destinata spoilerului, respectiv capota ventilata pentru motor.

In ceea ce priveste partea posterioara, proiectul tunerului german aduce in prim plan cuvinte cheie precum difuzor supradimensionat, eleron ajustabil si, nu in ultimul rand, sistem de evacuare cu patru tobe de esapament - acesta fiind preluat direct de la sursa, si anume de la un SLS AMG Black Series autentic.

Mercedes SLS AMG by SGA Aerodynamics

Mercedes SLS AMG by SGA AerodynamicsMercedes SLS AMG by SGA AerodynamicsMercedes SLS AMG by SGA Aerodynamics

Din pacate, noul Mercedes SLS AMG de la SGA Aerodynamics nu se poate lauda si cu cei 631 de cai putere caracteristici versiunii sale de inalta performanta, insa mai preia de la aceasta si pragurile laterale proeminente, cu fante de aer incorporate, sau extensiile generoase regasite in echiparea aripilor.

Meniul exterior se incheie in cele din urma cu jantele forjate pe 20, respectiv 21 de inci - fata / spate, ce vin la pachet impreuna cu un design in cinci spite si anvelope de 265/30, respectiv 325/25, in timp ce meniul interior... ei bine, meniul interior nu aduce nimic nou comparativ cu ceea ce ofera supercarul german.

Mercedes SLS AMG by SGA Aerodynamics

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes SLS AMG by SGA Aerodynamics
mai multe