Tuning de Letonia - BMW E90 imbracat in piele de crocodil

Tuning de Letonia - BMW E90 imbracat in piele de crocodil
Nu stim exact ce relatie este intre masini si animale, insa se pare ca se intalnesc destul de des. Iar despre BMW-uri care au facut cunostinta cu pielea de animal s-a mai auzit. Dar nu ca in cazul de fata, in care un tuner din Letonia (nu Lituania) numit Vipon a imbracat din bara in bara un BMW E90 in piele de crocodil.
Distribuie pe Facebook

Da, un BMW care l-ar face sa roseasca de invidie si pe Crocodile Dundee! Insa nu e clar un singur lucru: daca au fost masacrati vreo 30 de reptile sau este vorba pur si simplu de un autocolant care imita pielea de reptila. Cert este ca tuneri precum Dartz sau Fab Design au apelat la pielea de reptila pentru a da un aer mai luxos masinilor modificate. Cam asta a facut si tunerul Vipon din Letonia. Dar a cam abuzat si a imbracat toata masina in piele sau imitatie de piele de crocodil.

Tuning de Letonia - BMW E90 imbracat in piele de crocodil Tuning de Letonia - BMW E90 imbracat in piele de crocodil

Masina este un BMW E90 318i sedan modificat la exterior. Desi compania Vipon nu spune daca principala trasatura a acestui model, si anume pielea de crocodil, este veritabila sau doar un colant cu textura acesteia, putem sa ghicim. Dar la cum arata, cel mai probabil este un autocolant sau un vinilin, din acelasi material din care sunt facute toate copiile de genti Louis Vuitton. Adica menite sa-ti ia ochii, nu si buzunarul.

Tuning de Letonia - BMW E90 imbracat in piele de crocodil

Insa masina mai are ceva modificari, in afara de aspectul reptiliano-extraterestru. A mai primit un kit ce contrasteaza culorii date de piele, adica un arginitu parca scos din alt film. Acesta e format dintr-o buza pentru spoilerul frontal, praguri laterale, grila fata, difuzor spate si un eleron decent. Jantele sunt AC Schnitzer, care chiar se potrivesc pe orice model de BMW. Insa "capsuna de pe tortul crocodilului" o reprezinta LED-urile din grila frontala care lumineaza orizontul... Sau spoturile de tip Brabus din bara fata?

Un amestec de elemente nepotrivite care fac un tot-unitar destul de complicat. Noua nu ne place, dar gusturile nu se discuta. Cu siguranta un client a cerut masina aceasta si este facuta pentru sufletul sau. Tie iti place?


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tuning de Letonia - BMW E90 imbracat in piele de crocodil
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2011