Tuning excentric pentru primul Mercedes S-Class blindat din Rusia

Tuning excentric pentru primul Mercedes S-Class blindat din Rusia
  • TopCar modifica primul Mercedes S-Class Guard din Rusia
  • Compania moscovita s-a concentrat exclusiv pe interior
  • Meniul include piele de reptila si ornamente de lemn masiv
Distribuie pe Facebook

Desi considerat etalonul in materie de siguranta si lux, noul Mercedes S600 Guard nu a reusit sa indeplineasca pe deplin si cerintele primului sau client rus. Altfel nu ne explicam cum de limuzina germana a fost expediata aproape instant catre compania de tuning TopCar, pentru cateva imbunatatiri.

Anuntata in urma cu aproximativ doua luni, versiunea blindata a noului Mercedes S-Class W222 a intrat numaidecat in atentia oligarhilor planetei, unul dintre primele exemplare ale impresionantului modelul de lux din Stuttgart ajungand direct in Rusia.

Proaspatul sau client nu s-a lasat insa deloc convins de efortul si munca depuse de inginerii germani la nivel de cockpit, astfel ca automobilul in cauza a fost livrat aproape instant la Moscova, catre cartierul general al companiei de tuning TopCar.

Mercedes S600 Guard by TopCar

Mercedes S600 Guard by TopCarMercedes S600 Guard by TopCar

Dupa mai multe dezbateri si consultari intre toti cei implicati in acest proiect, s-a ajuns la concluzia ca noul Mercedes S-Class Guard are nevoie de mai multa individualitate, majoritatea elementelor interioare fiind drept urmare imbracate intr-o combinatie speciala de bej si albastru.

Pentru a scoate si mai mult in evidenta caracterul opulent al limuzinei blindate din Stuttgart, rusii de la TopCar au apelat la numeroase insertii de piele de crocodil, cusaturile contrastante realizate sub forma de carouri contribuind si ele, de asemenea, la crearea unei ambiante excentrice.

Intr-un final, designerii renumitei companii de tuning din Moscova s-au pus pe instalat si multiple ornamente realizate din lemn masiv, materialul cu pricina acoperind inclusiv partea frontala a celor doua monitoare caracteristice sistemului multimedia destinat pasagerilor spate.

In ceea ce priveste partea tehnic, noul Mercedes S-Class Guard de la TopCar nu dispune de nici un fel de imbunatatire, propulsia fiind asigurata in continuare de o unitate V12 bi-turbo de sase litri, cu 530 cai putere si 830 Newton-Metri in dreptul valorilor maxime.

Mercedes S600 Guard by TopCar

Mercedes S600 Guard by TopCarMercedes S600 Guard by TopCarMercedes S600 Guard by TopCar

Mercedes S600 Guard by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes S600 Guard by TopCar
mai multe