Tuning Ford: Hennessey ia la modificat modelul Taurus SHO, obtine 445 cai putere

Tuning Ford: Hennessey ia la modificat modelul Taurus SHO, obtine 445 cai putere
Atunci cand nu doboara recorduri ametitoare de viteza sau iau o scurta pauza de la oferit mii de cai putere pentru vreun Cadillac CTS-V ori Chevrolet Camaro sosit la garaj, americanii de la Hennessey isi ocupa timpul cu dezvoltat pachete de performanta pentru automobile ceva mai putin... "deosebite".
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-au pregatit un plus de 50 cai putere destinat posesorilor noului Ford Focus ST, americanii de la Hennessey Performance si-au indreptat intreaga atentie catre proprietarii limuzinei sport Taurus SHO, care ofera inca din versiunea standard un propulsor V6 turbo capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 365 cai putere.

Ford Taurus SHO by Hennessey

Contrar credintelor si viziunii companiei de tuning din Texas, modificarile operate au fost pastrate in cazul de fata la un nivel minimum, viitorii clienti urmand a primi in schimbul unei sume de aproximativ 4.495 dolari doar o simpla optimizare a unitatii de control, la care se mai adauga si un nou sistem de admisie, respectiv evacuare.

Ford Taurus SHO by Hennessey

Cu toate acestea insa, in urma tratamentului suferit, modelul Ford Taurus SHO se poate lauda cu un plus de aproximativ 80 CP, ce urca totalul cailor putere produsi de V6-le turbo ascuns sub capota pana la pragul celor 445 CP. Drept urmare, limuzina sport de peste Ocean va putea accelera acum de la 0 la 92 km/h in numai 4.3 secunde - o performanta care concureaza cu cea a actualului BMW M5 F10, in timp ce sfertul de mila va fi parcurs in doar 12.8 secunde.

Ford Taurus SHO by Hennessey

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Taurus SHO by Hennessey
mai multe