Tuning Ford Raptor: GeigerCars dezlantuie... Bestia

  • Germanii de la GeigerCars modifica modelul Ford F-150 Raptor
  • Pachetul de tuning include imbunatatiri tehnice si estetice
  • Motorul V8 dezvolta acum 572 cai putere si 712 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Un sistem de supraalimentare si un total de 572 cai putere, o suspensie capabila sa urce garda la sol cu cateva zeci bune de milimetri si o nuanta exterioara greu de trecut cu vederea. Acestea sunt principalele modificari cu care se poate lauda "Bestia", asa cum si-au poreclit germanii de la GeigerCars cea mai noua creatie a lor.

O creatie care, dupa cum ai putut afla si din titlul nostru, are la baza un exemplar al modelului F-150 SVT Raptor de la Ford. Si care, asa cum precizam si putin mai sus, se remarca in primul si in primul rand prin caroseria sa finisata in verde si accesorizata cu numeroase elemente de negru, aceeasi combinatie de culori fiind folosita de germanii de la GeigerCars si pentru jantele din aluminiu pe 22 inci, oferite in compania unor anvelope Toyo Open Country in dimensiunea 37x13.5 R22.

Ford F-150 SVT Raptor by GeigerCars

Odata terminata operatiunea de "infrumusetare" a aspectului exterior - nu inainte insa ca partea frontala sa primeasa un set de lumini aditionale, iar bena sa fie nu doar inchisa, ci si inzestrata cu un roll bar, specialistii celebrei companii de tuning din Munchen si-au facut loc sub caroseria impresionantei camionete a producatorului de automobile de peste Ocean, aparitia unei suspensii capabile sa urce garda la sol cu cateva zeci bune de milimetri reprezentand o prima consecinta a acestui fapt.

Ford F-150 SVT Raptor by GeigerCars

Nu de alta, dar Ford-ul F-150 SVT Raptor prezent in cazul de fata nu a plecat din atelierul germanilor de la GeigerCars pana ce nu a fost dotat si cu un sistem de supraalimentare de inalta performante, ale carei atractii principale sunt date de compresorul mecanic cu o capacitate de 2.9 litri, respectiv de intercooler-ul de dimensiuni generoase. Rezultatul? In urma acestui tratament, propulsorul V8 de 6.2 litri ascuns sub capota camionetei americane promita sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 572 cai putere si 712 Newton-Metri.

Ford F-150 SVT Raptor by GeigerCars

Pretul acestor imbunatatiri? Aproximativ 99.500 de euro, suma care include nu doar surplusul de 155 CP, ridicarea garzii la sol cu circa 0.22 metri sau modificarile vizuale, ci si cei 63.900 de euro pe care trebuie sa-i achiti in cazul in care iti doresti un exemplar al modelului Ford F-150 SVT Raptor SuperCrew Cab cu pachetul Luxury.

Ford F-150 SVT Raptor by GeigerCars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Ford F-150 SVT Raptor by GeigerCars
mai multe