Tuning Honda: Fa cunostinta cu noul-si-extremul CR-Z MUGEN RR Concept!

Tuning Honda: Fa cunostinta cu noul-si-extremul CR-Z MUGEN RR Concept!
Nu mult a trecut de la debutul hot hibrid-ului Honda CR-Z by Mugen, iar tunerul japonez ne-a pregatit o noua surpriza capabila sa ne accelereze bataile inimii. Primele indicii? Poarta numele de CR-Z MUGEN RR Concept si este sinonima cu termenul "extrem".
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nu esti familiarizat cu atragatorul Honda CR-Z by Mugen, tinem sa-ti reamintim ca hot hibridul japonez gazduieste sub electrizanta sa caroserie nu mai putin de 200 cai putere si 245 Nm - valori obtinute in urma supraalimentarii motorului pe benzina de 1.5 litri. Din pacate, in cazul extremului Honda CR-Z MUGEN RR Concept, cifrele magice raman un mister, insa tindem sa credem ca nu sunt inferioare celor enumerate mai sus.

Totusi, Honda CR-Z by Mugen si Honda CR-Z MUGEN RR Concept sunt diferentiate de detaliu extrem de important - scopul in viata. Mai exact, cea mai noua creatie a companiei japoneze reprezinta spiritul sporturilor cu motor, vulgarul wide-body kit fiind dovada perfecta care sa ne sustina aceasta afirmatie. Dar sa vedem cu ce avem de-a face. Daca in partea frontala, toate privirile vor fi atintite catre noul spoiler inzestrat cu splitter si prize uriase de aer, in partea din spate este aproape imposibil sa ratezi eleronul urias, acompaniat de un nou spoiler cu difuzor inclus si evacuare montata central. Mai mult de atat, aripile fata uriase creaza un impact nimicitor, pragurile laterale au fost redesenate, iar jantele ultra-usoare, cu design unic, dau nota finala. Asa cum se poate observa si in cele doua fotografii oficiale, extremul Honda CR-Z MUGEN RR Concept nu duce lipsa nici de insertii de fibra de carbon.

Din pacate, asa cum o sugereaza si denumirea, impresionanta creatie a tunerului japonez nu este nimic mai mult decat un simplu concept. Cel putin la acest moment...

Tuning Honda: Fa cunostinta cu noul CR-Z MUGEN RR Concept!

Tuning Honda: Fa cunostinta cu noul CR-Z MUGEN RR Concept!

Distribuie pe Facebook
mai multe