Tuning Lamborghini: DMC introduce in scena noul Aventador LP900 SV

Tuning Lamborghini: DMC introduce in scena noul Aventador LP900 SV
Data de 12.12.12 nu a adus sfarsitul lumii, asa cum multi dintre noi afirmau ca se va intampla. Nu a adus cataclisme, nu a adus potopuri de proportii biblice, nu a adus nici un fel de schimbare majora la nivel planetar. A adus in schimb cel mai salbatic taur intalnit vreodata, noul LP900 SV de la DMC.
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu a indraznit sa zica pana acum ca recent-lansatul Lamborghini Aventador LP700-4 nu s-ar bucura de o prestanta impunatoare, insa acest lucru nu i-a oprit pe cei de la DMC din a-i injecta ultimei nave amiral din Sant'Agata Bolognese o doza extra de agresivitate. Totul pentru distractia lor, totul spre uimirea noastra.

Asadar, avem un nou kit aerodinamic prezent la nivel de exterior, realizat integral din fibra de carbon si care redefineste aproape in totalitate conceptia termenului extrem. Avem o impresionanta prelungire atasata spoilerului fata, avem un difuzor spate absolut urias si, nu in ultimul rand, un eleron pentru capota motorului de dimensiuni mai mult decat generoase. De asemenea, avem si pragurile laterale restilizate si realizate din aceeasi fibra de carbon, plus noi jante forjate, lista cu bunatati vizuale continuand la interior, acolo unde viitorii pasageri vor descoperi aceeasi multitudine de fibra de carbon regasita si la nivel de exterior.

In ceea ce priveste partea tehnica, lucrurile sunt cat se poate de simple, specialistii DMC propunand un set complet de imbunatatiri care, odata adaugate propulsorului V12 de 6.5 litri ascuns sub capota, promit sa urce puterea maxima a a acestuia cu nici mai mult, nici mai putin de 200 CP, pana la un total astronomic de 900 cai putere.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Noul Aventador LP900 SV nu este doar unul dintre cele mai impresionante Lamborghini-uri vazute vreodata, ci si unul dintre cele mai exclusiviste: doar zece exemplare vor fi construite.

DMC LP900 SV

DMC LP900 SV

DMC LP900 SV

DMC LP900 SV

DMC LP900 SV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze DMC LP900 SV
mai multe