Tuning Land Rover: Lumma Design isi lasa amprenta si asupra noului Range Rover Sport

Tuning Land Rover: Lumma Design isi lasa amprenta si asupra noului Range Rover Sport
Dupa ce au luat la modificat ultima generatie a off-roader-ului Range Rover, germanii de la Lumma Design s-au pus pe imbunatatit si proaspat lansatul Range Rover Sport Mk. 2. Inutil de mentionat, si de-aceasta data rezultatul final se prezinta intr-un mod absolut impresionant.
Distribuie pe Facebook

Desi nici macar nu si-a facut aparitia in showroom-urile Land Rover de pe continentul european, germanii de la Lumma Design au si pregatit deja un prim pachet de tuning destinat ultimei generatii a SUV-ului Range Rover Sport. Iar ca si in cazul versiunii normale, tratamentul aplicat variantei Sport aduce o imbunatatire radicala in cadrul departamentului estetic.

Range Rover Sport by Lumma Design

Intr-o alta ordine de idei, noul Range Rover Sport by Lumma Design iese in evidenta printr-o parte frontala complet restilizata, ce abunda in prize uriase de aer, in insertii de LED-uri si, nu in ultimul rand, in accente de fibra de carbon. De asemenea, cu aceleasi accente de fibra de carbon ne intalnim si la nivelul partii posterioare a mastodontului britanic, difuzorul de aer de dimensiuni generoase atasat spoilerului redesenat fiind realizat din acest dezirabil material.

Range Rover Sport by Lumma Design

Din pacate, noul Range Rover Sport de la Lumma Design nu a primit nici un fel de modificare tehnica insa, chiar si asa, impresionanta creatie a celebrei companii de tuning germane nu are nici cea mai mica problema in a se face remarcata, pe lista cu atractii principale vizuale gasindu-si locul si un set de extensii uriase pentru aripi, combinate cu o pereche de jante pe 22 sau 23 de inci.

Range Rover Sport by Lumma Design

Asa cum precizam si anterior, cea mai noua generatie a modelului Range Rover Sport se bucura, pe langa plusul de sportivitate oferit de liniile si formele inspirate de crossoverul Evoque, si de un pachet tehnic modern, ce combina motorizarile eficiente cu minusul de pana la 535 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Range Rover Sport by Lumma Design
mai multe