Tuning Lumma: Noul Range Rover primeste un plus de agresivitate tehnica si estetica

Tuning Lumma: Noul Range Rover primeste un plus de agresivitate tehnica si estetica
Cantarind cu pana la 420 de kilograme mai putin decat predecesorul sau, noul Range Rover aduce o imbunatatire considerabila in cadrul departamentului Performanta. Aspectul stilistic ramane insa continuare aproape neschimbat, un motiv numai bun pentru ca tunerii din intreaga lume sa intre in actiune.
Distribuie pe Facebook
Botezat CLR R si semnat Lumma Design, primul pachet de tuning din viata ultimei generatii a legendarului Range Rover aduce cu sine un plus considerabil de agresivitate vizuala, ce se datoreaza in special grilelor frontale de dimensiuni mai mult decat generoase ce echipeaza acum partea frontala a off-roader-ului britanic. De asemenea, tot la nivelul partii frontale intalnim si prize de aer restilizate, viitorii clienti avand posibilitatea de a opta si pentru capota motor ventilata, realizata din fibra de carbon.

Deloc surprinzator, lista cu detalii estetice capabile sa te lase fara de suflare nu se incheie aici, ci continua cu uriasele extensii pentru aripi, cu pragurile laterale redesenate si, bineinteles, cu difuzorul din fibra de carbon oferit in echiparea 'standard' a noului spoiler spate. Nota finala este adusa in cele din urma de jantele CLR 22 Mono pe 22 inci, servite in compania unor pneuri ce masoara 315/30-22 si a unei suspensii sport ce coboara garda la sol cu aproximativ 40 de milimetri.

Pe plan tehnic, principalele atractii sunt reprezentate de kiturile de performanta dedicate modelului Range Rover Supercharged, ce urca valorile maxime ale propulsorului V8 de cinci litri ascuns sub capota pana la 540 sau 560 cai putere.

Range Rover by Lumma Design

Range Rover by Lumma Design

Distribuie pe Facebook
mai multe