Tuning Mercedes: Brabus pregateste renasterea modelului Rocket

Tuning Mercedes: Brabus pregateste renasterea modelului Rocket
Numai doua saptamani au mai ramas pana la editia de acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Constructorii de autoturisme din intreaga lume pregatesc ultimele detalii legate de standuri si / sau modele, in timp ce intreaga presa asteapta cu sufletul la gura marele debut, ce va avea loc pe data de 13 septembrie. In plus, premierele au inceput deja sa curga, acelasi lucru fiind valabil si pentru fotografiile sau filmele oficiale, de tip teaser.
Distribuie pe Facebook
Pe langa ultima generatie a iconicului Porsche 911 sau versiunea fara acoperis a impresionantului Ferrari 458 Italia, devoratorii de senzatii extreme si modele super-sport vor fi serviti si cu o portie serioasa de tuning, pregatita de mari nume ale industriei.

Unul dintre cele mai impresionante standuri din lumea tuningului va purta logo-ul celor de la Brabus, binecunoscuta companie germana cu sediul in Bottrop anuntand debutul unui nou si misterios model. Numele sau, la fel ca si cifrele ce-l vor insoti, lipsesc cu desavarsire la acest moment, singurul detaliu disponibil fiind reprezentat de o fotografie teaser care, la prima privire, nu anunta mai nimic.

Ar putea fi versiunea modificata a recent-lansatului Mercedes C-Class Coupe, ar putea fi varianta extrema a deja-extremului Mercedes C63 AMG Coupe Black Series sau, bineinteles, ar putea fi chiar noua generatie a sinistrei creatii cunoscute in lumea auto sub numele de Brabus Rocket. Lucru pe care, de altfel, si mizam. Nu de alta, dar farul automobilului ascuns sub prelata de culoare rosie este specific recent-lansatului Mercedes CLS, iar priza uriasa de aer a spoilerului fata nu poate indica altceva decat prezenta unui motor urias, inzestrat cu sute de cai putere.

Drept urmare, suntem mai mult ca siguri ca tunerul din Bottrop va dezvalui in fata intregii lumi, la Frankfurt Motor Show 2011, cea de-a doua generatie a modelului care, pentru o buna perioada de timp, s-a bucurat de titlul de 'Cel mai puternic si mai rapid automobil cu patru usi din lume'. Daca acest debut va avea loc, nu ramane decat sa ne tinem bine. Viitorul Brabus Rocket va abunda in cifre astronomice, intreaga redactie urmand a se astepta la cel putin 800 cai putere, sub patru secunde pentru acceleratia de la zero la 100 km/h si o viteza maxima ce va depasi in exces 350 km/h.

In cazul in care avem dreptate, ramane de vazut. Un lucru este insa cert: tinand cont de numele pe care il poarta, creatia celebrului tuner german poarta pe umeri o misiune aproape imposibila - recucerirea recordului de viteza destinat unui autoturism cu patru usi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 August 2011