Tuning Mercedes: C63 AMG Coupe trece de partea Intunericului

Tuning Mercedes: C63 AMG Coupe trece de partea Intunericului
Exista numeroase combinatii exterioare care sa atraga privirile celor din jur, insa parca nici una dintre acestea nu reuseste sa trezeasca aceleasi sentimente si emotii precum negrul pe... negru. Iar ultima creatie a germanilor de la KTW Tuning pare sa demonstreze cel mai bine aceasta teorie.
Distribuie pe Facebook

Vorbim mai exact de un exemplar al actualului Mercedes C63 AMG Coupe care, odata trecut prin mainile specialistilor companiei de tuning din Hildesheim, reuseste sa emane o doza uriasa de mister, caroseria finisata complet in negru si jantele pe 20 inci vopsite in intregime in aceeasi culoare fiind principalii vinovati de acest aspect.

De asemenea, din meniul vizual nu lipsesc nici geamurile fumurii, dar nici grila frontala custom, ce a renuntat la prezenta logo-ului constructorului auto din Stuttgart.

Mercedes C63 AMG by KTW TUNING

Pe plan tehnic, ultima creatie a germanilor de la KTW Tuning se remarca printr-un plus de aproximativ 70 CP, motorul V8 de 6.208 centimetri cubi ascuns sub capota modelului Mercedes C63 AMG Coupe punand acum la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 525 cai putere.

Din pacate, noile performante nu au fost momentan anuntate, insa acceleratia de la 0 la 100 km/h urmeaza sa coboare cel mai probabil pana la pragul celor 4.5 secunde.

Mercedes C63 AMG by KTW TUNING

Pentru cei interesati de acest upgrade, pretul pachetului pregatit de tunerul din Hildesheim se invarte in jurul sumei de 6.599 euro, suma ce include plusul de putere, grila frontala fara logo, geamurile fumurii si, nu in ultimul rand, jantele pe 20 inci.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes C63 AMG by KTW TUNING
mai multe