Tuning Mercedes: Vath modifica ultimul E500, obtine performante demne de un AMG

Tuning Mercedes: Vath modifica ultimul E500, obtine performante demne de un AMG
Ocupati in marea majoritate a timpului cu perfectionarea automobilelor AMG, specialistii germani de la Vath si-au luat o scurta pauza de la programul lor obisnuit pentru a da curs unei noi provocari: ultima generatie a modelului Mercedes E500.
Distribuie pe Facebook

Botezat mai mult sau mai putin sugestiv V50S, pachetul de tuning dezvoltat de Vath pentru ultima generatie a modelului Mercedes E500 isi face simtita prezenta inca de la prima apasare mai brutala a pedalei de acceleratie, optimizarea unitatii de control, modificarea sistemului de admisie si instalarea unei evacuari cu patru tobe de esapament conferindu-i propulsorului V8 twin-turbo aflat la datorie un total de 520 cai putere si 810 Newton-Metri. Drept urmare, "umila" berlina germana reuseste sa accelereze acum de la 0 la 100 km/h in numai 4.5 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la un impresionant 300 kilometri pe ora.

Tuning Mercedes: Vath modifica ultimul E500, obtine 520 CP si 810 Nm!

In ton cu imbunatatirile operate in compartimentul motor, sistemul de franare oferit in standard a fost inlocuit cu unul de inalta performanta, ce beneficiaza de discuri pe 390 milimetri si etriere cu sase pistonase, in timp ce suspensia pneumatica a primit o noua setare, ce aduce garda la sol cu cateva zeci de milimetri mai aproape de sol. Meniul Vath V50S se incheie in cele din urma cu noul kit aerodinamic realizat din fibra de carbon si compus din prelungire pentru spoilerul fata, difuzor de aer pentru spoilerul spate, plus eleron pentru portbagaj, jantele forjate pe 20 inci si interiorul dichisit cu multiple accesori sinonime cu performanta extrema.

Tuning Mercedes: Vath modifica ultimul E500, obtine 520 CP si 810 Nm!

Ajunsi la final, tinem sa precizam ca noul Mercedes E500 poate fi transformat intr-un rival pentru E63 AMG contra unei sume ce se invarte in jurul a 32.250 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes E500 by Vath
mai multe