Tuning Porsche: Gemballa ia la modificat noul 911 Carrera S Convertible

Tuning Porsche: Gemballa ia la modificat noul 911 Carrera S Convertible
Cu un kit aerodinamic special croit, o pereche de jante de dimensiuni generoase si un sistem de evacuare ce numara nu mai putin de sase tips-uri cu design unic, noul Porsche 911 Carrera S Convertible de la Gemballa nu are nici cea mai mica problema in a se remarca inca de la prima sa aparitie.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-au pregatit un pachet plin cu bunatati estetice si aerodinamice destinat recent lansatului McLaren MP4-12C Spider, specialistii germani din cadrul companiei Gemballa s-au pus acum pe modificat ultima generatie a legendarului Porsche 911 Carrera S Convertible. Si, spre deosebire de rivalul sau britanic, supercarul constructorului din Stuttgart s-a ales si cu cateva imbunatatiri de ordin tehnic.

Porsche 911 Carrera Convertible by Gemballa

Vorbim mai exact de un nou set de arcuri sport, ce aduce noul Porsche 991 Carrera S Convertible cu aproximativ 20 de milimetri mai aproape de strazi. De asemenea, aspectul cuceritor al supercarului din Stuttgart este amplificat de kitul aerodinamic special croit, ce vine impreuna cu numeroase prize aditionale de aer, plus prelungiri pentru spoilerele fata si spate, respectiv pragurile laterale.

Porsche 911 Carrera Convertible by Gemballa

Asa cum era de asteptat, de pe lista cu detalii exterioare remarcabile nu lipsesc nici accentele de fibra de carbon, tratamentul Gemballa continuand cu jantele de dimensiuni generoase, ce se bucura de un design in cinci spite duble. Nota finala este data in cele din urma de sistemul de evacuare ce numara nu mai putin de sase tips-uri cu design unic, sistem de evacuare ce promite - pe langa aspectul sau excentric, si un plus de aproximativ 10 cai putere.

Porsche 911 Carrera Convertible by Gemballa

Si asta nu e inca tot. Pe langa modificarile mai sus mentionate, noul Porsche 911 Carrera S Convertible de la Gemballa se mai poate lauda si cu un interior dintre cele mai rafinate, ce imbina insertiile de piele neagra - pe-alaturi perforata, accentele de alcantara si ornamentele finisate in alb intr-un rezultat final capabil sa exemplifice perfectiunea.

Porsche 911 Carrera Convertible by Gemballa

Cat despre pretul perceput de celebra companie germana de tuning, se poate spune ca acesta este unul pe masura: 28.808 euro daca aducem in discutie numai jantele si body kit-ul, sumele necesare achizitionarii celorlalte componente enumerate nefiind facut public pana la acest moment.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Porsche 911 Carrera Convertible by Gemballa
mai multe