Tuning Volkswagen Golf 8: Cum sa obtii exemplarul perfect in numai doi pasi si trei miscari

Tuning Volkswagen Golf 8: Cum sa obtii exemplarul perfect in numai doi pasi si trei miscari
  • Tuning Volkswagen Golf 8: Cum sa obtii exemplarul perfect in numai doi pasi si trei miscari
  • Respectivul automobil se bucura, pe langa nenumarate modificari de ordin estetic, si de o doza extra de putere
Distribuie pe Facebook

Respectivul automobil se bucura, pe langa nenumarate modificari de ordin estetic, si de o doza extra de putere.

Chiar daca a trecut mai bine de un an de la momentul primei sale aparitii in public, noul Volkswagen Golf 8 asteapta in continuare ziua in care se va putea lauda cu un pachet complet de tuning. Intre timp, automobilul de clasa C al companiei cu sediul in Wolfsburg a primit o folie speciala din partea celor de la Schwabenfolia.

Acesta reprezinta, ce este drept, doar inceputul, exemplarul in cauza beneficiind si de un set de jante Barracuda Tzunamee Evo pe 19 inch.

Pentru un plus vizibil de sportivitate, respectivul Volkswagen Golf 8 a mai primit si o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri. Atat elementele de la nivelul caroseriei in cinci portiere, cat si accesoriile menite sa mai condimenteze, mai mult sau mai putin, atmosfera interioara lipsesc insa cu desavarsire in situatia data.

In schimb, exemplarul cu pricina a primit o noua unitate ECU pentru motorizarea 1.5 TSI, astfel ca puterea maxima a crescut pana la 192 CP.

La momentul de fata, pretul modificarilor enumarate anterior ramane un mister, insa noul Volkswagen Golf 8 porneste, cel putin in Romania, de la 19.546 de euro. Ce este drept, vorbim despre versiunea entry-level a automobilului de clasa C, care ascunde sub capota un propulsor cu numai trei cilindri in linie, de un litru.

Tuning Volkswagen Golf 8

Tuning Volkswagen Golf 8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Tuning Volkswagen Golf 8
mai multe