Tuning VW: ABT modifica noul Beetle

Tuning VW: ABT modifica noul Beetle
Il poti alinta ABT Speedle sau ii poti spune pur si simplu ABT Beetle. Indiferent de alegerea pe care o faci, noul Volkswagen Beetle by ABT Sportsline este un automobil cool, capabil sa cucereasca inima orasului inca de la prima aparitie.
Distribuie pe Facebook

Aspect clasic si tehnologie de ultima ora - pe scurt, aceasta pare a fi reteta cu care isi va surprinde viitorii clienti cea mai noua generatie a legendarului Volkswagen Beetle. Totusi, daca esti in cautarea unui program de tuning, germanii de la ABT Sportsline sunt pregatiti sa iti ofere solutii. Nu chiar in acest moment, ci in viitorul apropiat.

Si cand aducem in discutie termenul "solutii", ne referim in primul rand la un kit aerodinamic subtil, ce va completa forma generala a caroseriei cu o noua prelungire pentru spoilerul fata, difuzor de aer pentru spoilerul spate si o pereche de praguri laterale usor redesenate. De asemenea, nu lipsesc nici ornamentele pentru faruri / stopuri, in timp ce setul de jante pe 19 inci si arcurile sport vor dezvalui ca ceea ce se afla in fata ta nu este un automobil stock.

Pentru cei care vor mai mult de atat, germanii de la ABT sunt gata sa opereze o serie de modificari si asupra motorizarilor aflate sub capota. Din pacate, detaliile exacte lipsesc cu desavarsire, insa compania din Kemptem promite numeroase cresteri de putere. De exemplu, conform estimarilor initiale, micul 1.2 TSI va numara 140 CP - de la 105, in timp ce propulsorul TSI de 1.4 litri va face cunostinta cu bariera celor 210 cai putere. Nu va fi lasat deoparte nici propulsorul turbo de doi litri care, dupa tratamentul ABT, va livra celui aflat la volan undeva in jurul a 230 - 240 cai putere.

Motive de bucurie au si fanii unitatilor diesel, tunerul german promitand 125 CP pentru motorul de 1.6 litri - de la 105 CP, respectiv 170 CP pentru propulsorul de 2.0 litri - de la 140 CP.

Tuning VW: ABT modifica noul Beetle

Tuning VW: ABT modifica noul Beetle

Distribuie pe Facebook
mai multe