Uita complet de Bugatti! Masina asta are motorul de doua ori mai mic, insa tot ofera mai multa putere decat un Veyron W16

Uita complet de Bugatti! Masina asta are motorul de doua ori mai mic, insa tot ofera mai multa putere decat un Veyron W16
  • Uita complet de Bugatti!
  • Masina asta are motorul de doua ori mai mic, insa tot ofera mai multa putere decat un Veyron
Distribuie pe Facebook

Si nici macar nu se vinde pentru o suma formata din sapte cifre, asemeni modelului in patru turbine din Molsheim.

O companie de tuning din Europa vrea sa transforme cel mai puternic Mercedes din toate timpurile intr-un rival pentru Bugatti. Cel putin din punctul de vedere al valorilor maxime.

Primul pas in acest sens va fi facut chiar luna viitoare, atunci cand specialistii Opus Automotive vor scoate la vanzare pachetul de 825 CP.

Cateva saptamani mai tarziu, oferta companiei al carui sediu se regaseste in cadrul celebrului complet de la Nurburgring se va imbogati cu o noua propunere. Egala cu 920 de cai putere.

Mercedes-AMG GT Black Series de la Opus Automotive

Daca nici aceasta nu se va dovedi demna de ambitiile proprietarilor noului AMG GT Black Series, ar putea-o face urmatoarele doua.

In prima situatie, celebra motorizare V8 bi-turbo de patru litri si 730 de cai putere va dezvolta 1.001 CP. Asemeni unui Bugatti Veyron cu propulsorul de sub capota de doua ori mai mare.

Lista atractiilor principale culmineaza cu cel din urma pachet, sinonim cu 1.111 cai putere, potrivit specialistilor de la Opus Automotive.

Acum, daca vine vorba despre modificarile necesare obtinerii unui astfel de numar, vorbim inclusiv despre un nou sistem de supraalimentare. Plus interne forjate, o noua evacuare etc.

Totodata, pentru a face fata valorilor mentionate anterior, si transmisia aceluiasi Mercedes AMG GT Black Series va fi imbunatatita.

Nota de plata sau performantele rezultate in urma aparitiei unei herghelii de 1.111 CP in compartimentul motor nu reprezinta, din pacate, decat o necunoscuta. Una foarte-foarte mare.

Distribuie pe Facebook
mai multe