Ultra lat, extrem de jos si plin de atitudine. Un Challenger fara pereche, de la LB

Ultra lat, extrem de jos si plin de atitudine. Un Challenger fara pereche, de la LB
  • Cel mai nou proiect semnat Liberty Walk are la baza un Dodge Challenger
  • Muscle car-ul american s-a ales cu un body kit ostentativ si jante ultra late
  • O suspensie pneumatica completeaza perfect exteriorul plin de atitudine
Distribuie pe Facebook

Vreme de peste patru decenii si jumatate, modelul Dodge Challenger a fost vazut drept un simbol al masculinitatii. Formele puternice si proeminente ale caroseriei, motorizarile cu opt cilindri in V si capacitati cilindrice ametitoare, toate aceste detalii au contribuit din plin la succesul modelului american. Ar mai fi apoi si atentia primita din partea industriei tuningului, care iese la rampa cu un nou proiect memorabil.

Daca ai facut o pasiune pentru masinile modificate, este aproape imposibil sa nu fi auzit pana acum de LB Performance. Originara din Japonia, compania de tuning a devenit faimoasa la nivelul intregii planete dupa mai multe proiecte speciale, ce aduceau in aceeasi sentinta termenii "supercar" si "widebody".

Dodge Challenger by Liberty Walk

Dodge Challenger by Liberty WalkDodge Challenger by Liberty WalkDodge Challenger by Liberty WalkDodge Challenger by Liberty Walk

Impresionanta reteta a ramas neschimbata si in cazul de fata, singura diferenta fiind data de automobilul de la care s-a pornit. Cea mai noua creatie a specialistilor din Tara Soarelui Rasare nu mai are la baza acel exotic Ferrari sau Lamborghini, ci un model mult mai potrivit pentru o infuzie serioasa de muschi: Dodge Challenger.

La ce ne referim atunci cand precizam termenul "infuzie serioasa de muschi"? Fiind vorba despre LB Performance, nu poate insemna decat un singur lucru: o pereche de aripi laterale de dimensiuni absolut ridicole - in sensul cel bun, evident.

Nu putem trece cu vederea, de asemenea, nici prelungirea atasata spoilerului fata sau eleronul ducktail din dotarea capotei portbagajului, toate acestea crescand vizibil doza de agresivitate emanata de americanul Dodge Challenger. Mai ales impreuna cu suspensia pneumatica, ce lipeste caroseria de strazi, si jantele ultra-late, in zece spite.

Inutil de mentionat, nu va fi nici un fel de privire pe care proiectul japonezilor de la LB Performance sa nu o cucereasca. Acest lucru vine insa cu un pret pe masura, nota de plata ridicandu-se la fabuloasa suma de 19.100 dolari. Mult sau putin, depinde de potenta fiecaruia dintre noi. Cert este ca ne-ar cam placea sa admiram un Dodge Challenger SRT Hellcat cu un astfel de tratament. Tie nu?

Dodge Challenger by Liberty Walk

Dodge Challenger by Liberty Walk

Dodge Challenger by Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dodge Challenger by Liberty Walk
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2015