Un altfel de tuning: De la Audi S5 la RS5 Coupe

Exista numeroase moduri in care poti modifica o masina. Spoilerele cu aspect unic si jantele de dimensiuni generoase reprezinta doar o mica parte dintr-un singur si urias intreg. Nu de alta, dar multe companii aleg sa scoata tot felul de conversii auto prin care sa transforme un automobil... intr-un alt automobil. Iar acest proces se numeste tot tuning.
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun exemplu pentru a sustine afirmatia de mai sus vine din partea specialistilor Senner Tuning, care au luat la mana un exemplar al ultimei generatii a modelului Audi S5 si l-au transformata intr-o versiune oarecum "light" a mult mai impresionantului RS5 Coupe. Mai exact, cele doua automobile ale constructorului din Ingolstadt se remarca acum prin aceleasi spoilere fata si spate, lista cu asemanari incheindu-se insa imediat cu cele doua ornamente ovale ale sistemului de evacuare.

Un altfel de tuning: De la Audi S5 la RS5 Coupe

De aici incolo, ultima creatie a celebrei companii germane de tuning iese in evidenta prin grila frontala finisata complet intr-o nuanta de negru, prin accentele de fibra de carbon prezente la nivelul oglinzilor, respectiv pragurilor laterale si, nu in ultimul rand, prin eleroanele subtile atasate plafonului si portbagajului. De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici jantele Work VS-XX pe 20 inci, incaltate cu pneuri Vredestein Ultra Sessanta si servite in compania unei suspensii ajustabile de tip coilover.

Un altfel de tuning: De la Audi S5 la RS5 Coupe

In ceea ce priveste aspectul interior, principalele atractii sunt reprezentate de pielea Nappa in doua culori ce acopera scaunele si fetele usilor, de numeroasele ornamente realizate din fibra de carbon si, nu in ultimul rand, de volanul cu design sport in trei spite, ce a fost preluat de la un exemplar al supercarului R8.

Un altfel de tuning: De la Audi S5 la RS5 Coupe

Referitor la ceea ce se ascunde sub capota, situatia nu s-a schimbat (aproape) deloc. Mai exact, in ciuda faptului ca aduce cu un RS5 Coupe, noul Audi S5 de la Senner Tuning se bucura in continuare de serviciile propulsorului cu care a fost echipat inainte de a iesi pe portile fabricii din Ingolstadt. Cu o mica mentiune: V6-le supraalimentat de trei litri a fost modificat pentru a produce 429 cai putere si 501 Newton-Metri.

Un altfel de tuning: De la Audi S5 la RS5 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi S5 by Senner Tuning
mai multe