Un altfel de tuning: Peugeot 206 cu motor de Accord Type R

Te afli in posesia unui Peugeot 206 si cauti o reteta de tuning pe care sa o poti aplica si la nivelul exemplarului tau? Ei bine, urmatorul exemplar ar putea reprezenta o buna sursa de inspiratie pentru tine. Asta daca si numai daca esti adeptul tuningului extreme.
Distribuie pe Facebook

Iar motivele sunt lesne de inteles. In primul rand, urmatorul Peugeot 206 GTI nu este de nici un fel omologat pentru a putea circula pe drumurile publice. Apoi, exemplarul din cazul de fata al hot-hatch-ului francez se bucura de un transplant de motor, o modificare ce nu este la indemana sau pe placul tuturor.

Peugeot 206 cu motor de Type R

In cazul in care nu te deranjeaza insa nici una dintre aceste doua mari probleme - ba chiar mai mult de-atat esti tentat sa le rezolvi cu brio, iata si ingredientele ce dau savoare urmatorului Peugeot 206 GTI: un motor de provenienta Honda Accord Type R modificat pentru a livra celui aflat la volan aproximativ 300 cai putere, o suspensie sport ajustabila, plus un sistem de franare de inalta performanta.

Peugeot 206 cu motor de Type R

Peugeot 206 cu motor de Type RPeugeot 206 cu motor de Type R

In ceea ce priveste aspectul estetic, imbunatatirile tin de gustul si preferintele fiecaruia dintre noi insa, in cazul de fata, meniul include spoilere fata / spate radical modificate, praguri laterale atent sculptate, eleron pentru plafon, dar si usi cu deschidere verticala, respectiv jante ultra-usoare pe 18 inci.

Peugeot 206 cu motor de Type R

La interior, nonconformistul Peugeot 206 GTI se remarca in special prin numeroasele echipamente de care duce lipsa, singurele adaugiri semnificante constand in cele doua scaune Sparco, oferite in compania unor centuri de tip ham si a unui roll cage complet.

Peugeot 206 cu motor de Type R

Peugeot 206 cu motor de Type RPeugeot 206 cu motor de Type R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Peugeot 206 cu motor de Type R
mai multe