Un fost prezentator Top Gear si-a scos la vanzare vechea masina tunata. Multi o stiu de la TV

  • Rutledge Wood si-a scos la vanzare vechea Honda Civic
  • Fostul prezentator Top Gear SUA cere 22.500 de dolari
  • Masina japoneza a fost modificata cap-coada
Distribuie pe Facebook

Fabricata la inceputul anilor '80, aceasta Honda Civic de generatie a doua vine cu numeroase modificari interne si externe, un proprietar celebru, plus o nota de plata... deloc neglijabila.

A parasit linia de asamblare in urma cu mai bine de trei decenii si jumatate, pe la inceputul anilor '80, iar de-atunci si pana in prezent a primit numeroase modificari - unele estetice, altele menite sa imbunatateasca exclusiv aspectul tehnic.

Scoasa de curand la vanzare pe celebrul site eBay, aceasta Honda Civic de generatie a doua arata in acest mod doar pentru ca asa a vrut Rutledge Wood, fost prezentator al Top Gear USA si fost proprietar al masinii japoneze.

Honda Civic cu motor de Acura

Honda Civic cu motor de Acura

Honda Civic cu motor de Acura

Pretul pe care cumparatorul break-ului finisat in Nissan Tank Green il are de platit se ridica la 22.500 de dolari, similara cu suma ceruta de dealerii americani pentru un exemplar nou-nout, 2019, si cu cateva echipamente optionale incluse.

Comparativ insa cu un model de ultima generatie, aceasta Honda Civic fabricata acum mai bine de trei decenii si jumatate este ca un magnet pentru priviri, situatie care se mai datoreaza si jantelor aurii de la Enkei, de 15 inch.

La interior, departe de privirile curiosilor, masina japoneze in cinci portiere vine cu scaune Recaro de Volkswagen Golf GTI, tapiterie Westfalia Celery Green cu accente de galben, plus volan GLI Nardi si ornament Momo F1 pentru schimbator.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, aceasta Honda Civic de generatie a doua se poate lauda atat cu o motorizare de 1.8 litri, 140 de cai putere si provenienta Acura Integra LS, cat si o cutie manuala cu cinci trepte de viteza.

Alte imbunatatiri specifice break-ului detinut de Rutledge Wood, fost prezentator al Top Gear USA, includ suspensie de tip coilover, prelungire frontala de Volkswagen Golf GTI, punti custom si chiar lada frigorifica vintage, printre altele.

Daca mai era nevoie de precizat, aceasta Honda Civic fabricata acum mai bine de trei decenii si jumatate, de generatie a doua, a putut fi admirata si intr-un episod al show-ului TV Lost in Transmission, difuzat pe canalul History.

Honda Civic cu motor de Acura

Honda Civic cu motor de Acura

Honda Civic cu motor de Acura

Honda Civic cu motor de Acura

Honda Civic cu motor de Acura

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze Honda Civic cu motor de Acura
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2019