Un VIPER cu 2 turbine si 1.500 CP la roti, de la Racing Solutions

Un VIPER cu 2 turbine si 1.500 CP la roti, de la Racing Solutions
  • Racing Solutions echipeaza noul Viper cu doua turbine uriase
  • Motorul V10 de 8.4 litri ofera acum pana la 1.500 de cai putere
  • Pretul pachetului de tuning se apropie de 90.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Posesorii de Lamborghini-uri UR si Nissan-uri AMS Alpha au motive serioase sa se teama. Americanii de la Racing Solutions le-au pus gand rau cu al lor Dodge Viper Twin-Turbo, de peste 1.500 cai putere.

Nemultumit de performantele noului Dodge Viper? Adevarul este ca supercarul american a reusit sa dezamageasca cativa fani "datorita" motorului sau V10 de 8.4 litri si numai 640 cai putere.

Lipsa unei transmisii cu dublu ambreiaj si timpul de 3.5 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h au contribuit si ele din plin la esecul vanzarilor, loturi intregi de exemplare adunand praful prin showroom-urile de peste Ocean.

Dodge Viper by Racing Solution

Dodge Viper by Racing Solution

Asadar, ce este de facut? In cazul in care ai pus mana pe un Dodge Viper de generatie a cincea si cauti diverse optiuni pentru imbunatatirea performantelor, atunci afla ca lumea tuningului este extrem de generoasa din acest punct de vedere.

Cea mai buna dovada de "impartit" vine de la Racing Solutions, celebra companie americana pregatind pentru motorul V10 de 8.4 litri un sistem de supraalimentare cu doua turbine si toate bunatatile pentru un total de 1.000 CP la roti.

Asta in cazul in care alimentezi cu benzina normala, de la pompa. Nu de alta, dar un abonament in locatiile ce vand etanol E85 sau carburant de curse va creste numarul cailor putere prezenti la datorie cu alti 500, pana la 1.500 CP.

Din pacate, nu avem nici cea mai mica idee cu privire la cum se va descurca noul Dodge Viper in urma tratamentului suferit, insa ar fi o risipa de bani daca nu ar reusi ca macar sa se tina strans de un Lamborghini UR sau un Nissan GT-R AMS Alpha.

Iar atunci cand spunem de risipa de bani... nu vorbim decat de 89.950 de dolari - adica cam cat costa supercarul american in versiunea stock.

Dodge Viper by Racing Solution

Dodge Viper by Racing Solution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dodge Viper by Racing Solution
mai multe