Ungurii vor sa-ti transforme vechiul BMW E36 intr-o masina moderna de curse

Ungurii vor sa-ti transforme vechiul BMW E36 intr-o masina moderna de curse
  • Compania TMCars revine cu un tuning pentru BMW E36
  • Meniul cu pricina vizeaza exclusiv departamentul exterior
  • Pretul tratamentului variaza intre 3.000 si 3.500 euro
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-au modificat cum au stiut ei mai bine vechiul BMW E30, ungurii de la TMCars s-au pus acum pe imbunatatit si (ceva) mai noul E36.

Si chiar daca imbunatatit poate fi mult prea mult spus, adevarul este ca proiectul cu pricina va intoarce numeroase capete pe strada. Motivul? Mai toate panourile caroseriei au fost restilizate radical, pana si cei mai infocati fani ai Pisicutei urmand a avea o problema in a identifica marca si modelul automobilului aflat la baza.

"Obiectivul nostru a fost sa cream mai degraba o masina moderna de curse decat sa reimprospatam reteta originala.", au spus oficialii companiei tuning. Iar partea frontala dotata cu prize uriase de aer, respectiv faruri reduse ca dimensiuni reprezinta doar unul dintre numeroasele argumente ale maghiarilor.

BMW E36 by TMcarsBMW E36 by TMcars

BMW E36 by TMcars

Nu de alta, dar tratamentul cu pricina mai include si o capota bombata a motorului, detaliile proeminente de la nivelul profilului lateral completand lista punctelor forte ale noului TM Concept36. Lista care, de asemenea, ne mai intampina si cu o pereche de jante in doua culori si sase spite.

Acum, in ceea ce priveste partea posterioara a ineditului proiect de tuning, eleronul remarcabil integrat in design-ul portbagajului, dar si difuzorul masiv decorat cu patru tobe de esapament vor atrage instant atentia celor din jur, insa nici forma deloc familiara a stopurilor nu va trece neobservata. Ba dimpotriva.

Productia kitului TM Concept36 nu a luat inca startul, rezultatul testelor finale - care se vor desfasura in primavara anului 2016, urmand a decide daca posesorii vechiului BMW E36 se vor alege sau nu cu un nou pachet de tuning. Un pachet de tuning al carui pret de achizitie va varia intre 3.000 si 3.500 de euro, blocurile optice dotate cu tehnologia LED urmand a fi vandute separat. In schimbul unei sume care, bineinteles, ramane pentru moment una dintre marile necunoscute.

BMW E36 by TMcars

BMW E36 by TMcarsBMW E36 by TMcars

BMW E36 by TMcars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW E36 by TMcars
mai multe