Unul dintre cele 30 de BMW-uri M3 Frozen Gray este la modificat

Unul dintre cele 30 de BMW-uri M3 Frozen Gray este la modificat
BMW a facut o serie foarte limitata de M3, numita Frozen Gray, dupa culoarea caroseriei. Insa scopul acestor 30 de masini fabricate a fost unul singur: folosirea lor pe circuit. Iata insa ca tunerii de la Turner Motorsports nu au fost multumiti de ceea ce crede BMW prin masina de circuit si s-au apucat sa modifice o astfel de raritate.
Distribuie pe Facebook

Esti tare norocos daca detii un BMW M3 Frozen Gray, facut de divizia Motorsport de la BMW special pentru a fi folosit pe circuit. Se pare insa ca cei de la Turner Motorsport sunt de parere ca nicio masina de curse nu este destul de buna incat sa nu fie modificata, asa ca s-au pus pe treaba.

Unul dintre cele 30 de BMW-uri M3 Frozen Gray a fost modificat

Proiectul celor de la Turner este la inceput, urmand sa transforme masina intr-un bolid foarte agresiv de curse. Au inceput usurel, cu un set de jante pe 18 inci Volk G2 cu anvelope slick Continental. Urmeaza acum un set de frane mai zdravene si o suspensie si mai rigida decat cea originala BMW, care oricum iti rupea ficatii.

Unul dintre cele 30 de BMW-uri M3 Frozen Gray a fost modificat

Modificarea acestui M3 abia a inceput, dar urmeaza multe surprize. Se pare ca nici motorul nu va mai ramane cel normal, nici evacuarea, admisia, interiorul sau exteriorul. Masina va deveni un M3 cum nu s-a mai vazut, latit, mai puternic, zgomotos si foarte manevrabil. Probabil ca cei de la Turner au de gand sa participe in cursele de la Le Mans, sau pur si simplu au fost angajati sa faca o masina de circuit. Cert este ca va vom tine la curent cu modificarile pe care le va suferi aceasta masina rara si puternica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2010