Urban Lifestyle: Aston Martin Cygnet by Project Kahn

Urban Lifestyle: Aston Martin Cygnet by Project Kahn
Intr-o lume tot mai aglomerata, in care orasele sunt sufocate de automobile de mari dimensiuni, se simte nevoia unei schimbari. Constructorii auto au pornit o batalie fara de sfarsit in care au implicat modelele mini, posesorii de permis fiind astfel asaltati de masinute amuzante, ce se fac remarcate doar prin dimensiunile de-a dreptul nostime. Sa fie acesta viitorul?
Distribuie pe Facebook

O astfel de intrebare ramane, cel putin pe moment, fara raspuns. Chiar daca pana si Aston Martin a lansat un model mignon, bazat pe Toyota iQ si cu o motorizare aproape inexistenta. Pentru ca, in acelasi timp, constructorul britanic mai ofera clientilor sai si alte trei-patru supercaruri cu motoare uriase - dintre care unul se lauda cu patru usi. Dar sa lasam deoparte grosul si sa observam amanuntul.

In cazul in care nu ai aflat pana acum, britanicii de la Project Kahn pregatesc pentru proaspat-lansatul Aston Martin Cygnet primul pachet de tuning din lume. Probabil si singurul, insa acest lucru ramane de vazut. Intrand mai in detalii, lista cu modificari este inca departe de a fi finalizata, insa A. Kahn a facut marele anunt pentru a ne tine pe jar. Ce-i drept, acesta a dezvaluit si o fotografie oficiala cu viziunea sa in faza incipienta - un Aston Martin Cygnet cu noi jante. Asadar, pana la aparitia creatiei urbane, ramane doar sa asteptam. Si sa admiram un Aston Martin Cygnet cu jante Project Kahn.

Urban Lifestyle: Aston Martin Cygnet by Project Kahn

Distribuie pe Facebook
mai multe