Vecinii l-au dat de gol. Ce i-a facut un american vechii sale masini

Vecinii l-au dat de gol. Ce i-a facut un american vechii sale masini
  • Un american si-a surprins vecinii cu vechiul sau Chevrolet Camaro
  • Muscle car-ul de peste Ocean a primit grila camionetei Silverado
  • Jantele originale au fost inlocuite cu unele noi, cromate si in cinci spite
Distribuie pe Facebook

Imaginea unui Chevrolet Camaro de generatie a treia face zilele acestea inconjurul internetului. Muscle car-ul american a devenit faimos in lume dupa ce proprietarul sau i-a trantit o grila de... pick-up.

La numai doua zile distanta dupa ce doi americani au surprins in trafic un Mercedes CLS cu capace pentru rotile de pe puntea spate, o noua fotografie cu un "proiect" inedit de tuning face acum valva pe internet.

Este vorba, mai precis, despre imaginea unui Chevrolet Camaro de generatie a treia, care a primit la nivelul partii frontale grila cromata de dimensiuni generoase caracteristica... camionetei Silverado.

Odata cu aceasta si-a mai facut aparitia la exterior si o noua capota a motorului, in timp ce jantele originale, de fabrica, au fost inlocuite cu unele mai mari, care prezinta un design clasic, in cinci spite - plus finisare cromata.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la existenta unor modificari sub capota, insa "numarul de magie" propus de proprietarul acestui Chevrolet Camaro de generatie a treia ar fi fost si mai spectaculos...

... daca muscle car-ul american ar fi primit, pe langa grila cromata de dimensiuni generoase, si una dintre motorizarile - pe benzina sau, de ce nu, diesel, care au insotit de-a lungul timpului camioneta companiei de peste Ocean.

Cat despre ce anume s-a intamplat cu farurile acestui Chevrolet Camaro de generatie a treia, nimeni nu poate spune cu certitudine; blocurile optice au fost mutate, cel mai probabil, in spatele grilei.

Chevrolet Camaro cu grila de Silverado

Distribuie pe Facebook
mai multe