VIDEO: Cat de tare fuge un Mercedes cu 900 CP si 1150 Nm sub capota?

VIDEO: Cat de tare fuge un Mercedes cu 900 CP si 1150 Nm sub capota?
  • Acest Mercedes GLE63 AMG a fost modificat de McChip si GAD
  • SUV-ul german ofera acum un V8 biturbo cu 900 CP
  • Cuplul maxim al unitatii de 5.5 litri a depasit bine 1000 Nm
Distribuie pe Facebook

Trecut prin mainile a doua companii diferite, acest GLE63 AMG ofera cu 315 CP si 390 Nm mai mult decat la data fabricatiei sale.

Lansat de curand intr-o noua generatie, primul GLE din istoria Mercedes a fost disponibil la vanzare intr-o gama variata de motorizari. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a numarat inclusiv un V8 de 5.5 litri, conceput special pentru a dezvolta o putere maxima de 585 CP - cu un cuplu motor de 760 Nm.

Despre propulsorul in cauza este vorba, de altfel, si in cazul de fata, cu mentiunea ca unitatea respectiva a trecut prin mainile a doua companii diferite de tuning. Multumita modificarilor operate de specialistii McChip si GAD, acest GLE63 AMG dezlantuie acum - prin apasarea pedalei de acceleratie - 900 CP si 1150 Nm.

Suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in numai 4.2 secunde, iar viteza maxima sa depaseasca 300 km/h, potrivit primelor informatii oficiale. Cum sta insa situatia in realitate si ce s-a schimbat in urma cresterii valorilor maxime cu 315 CP si 390 Nm, aflam chiar din urmatorul video.

In ceea ce priveste motorizarea generatiei cu numarul doi a modelului Mercedes GLE, tinem sa reamintim ca oferta initiala va cuprinde exclusiv un sistem de propulsie micro-hibrid, care combina o functie EQ Boost si un benzinar I6 de trei litri pentru un total de pana la 389 CP. Suna destul de promitator, nu crezi?

Distribuie pe Facebook
mai multe