Vipera germanilor de la Geiger Cars are la fel de multa putere precum fiorosul Lamborghini Aventador

Vipera germanilor de la Geiger Cars are la fel de multa putere precum fiorosul Lamborghini Aventador
  • Cel mai nou proiect al germanilor de la Geiger Cars are la baza un Dodge Viper de ultima generatie
  • Supercarul american ne intampina acum alaturi de un total de 700 de cai putere si 861 de Newton-Metri
  • Lista cu modificari continua cu suspensia ajustabila de tip coilver si pachetul aerodinamic din carbon
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Geiger Cars au pregatit un pachet de tuning ce-i confera americanului Dodge Viper acelasi nivel de putere precum cel al italianului Lamborghini Aventador LP700-4.

Povestea de dragoste dintre germanii de la Geiger Cars si creatiile americanilor de la Chrysler continua astazi cu un nou episod, speciliastii celebrei companii de tuning din Munchen apucandu-se recent de modificat un Dodge Viper de ultima generatie.

Cele mai importante si mai interesante imbunatatiri se regasesc la nivel de motor, acolo unde optimizarea unitatii de control si instalarea unei admisii, respectiv evacuari de top urca valorile maxime ale V10-lui prezent la datorie pana la 700 de cai putere.

Dodge Viper GTS by Geiger CarsDodge Viper GTS by Geiger Cars

Dodge Viper GTS by Geiger Cars

Puterea maxima nu este insa singurul asemanare dintre Vipera germanilor de la Geiger Cars si fiorosul Lamborghini Aventador, supercarul american reusind si el sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 2.9 secunde multumita tratamentului suferit.

Timpul de care are nevoie acul vitezometrului pentru a indica atingerea celor 200 kilometri ora ramane pentru moment un mare mister, oficialii celebrei companii de tuning din Munchen preferand sa precizeze in schimb ca distractia continua pana la 341 km/h.

Asta, bineinteles, daca ai curajul sa apesi pedala de acceleratie pana la fund. Daca nu, cu siguranta vei gasi o alta modalitate pentru a pune in valoare suspensia ajustabila de tip coilover si pachetul aerodinamic din fibra de carbon proaspat aparute in peisaj.

Modificarile pe care germanii de la Geiger Cars le-au pregatit pentru actualul Dodge Viper se opresc aici, drept pentru care ne indreptam atentia catre nota de plata: avem 11.900 euro pentru plusul de performanta, 4.700 euro pentru kitul KW Variant 2 si, nu in ultimul rand, 5.866 euro pentru elementele exterioare din carbon sau, daca vrei, 22.466 euro pentru tot meniul.

Dodge Viper GTS by Geiger Cars

Dodge Viper GTS by Geiger Cars

Dodge Viper GTS by Geiger Cars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Dodge Viper GTS by Geiger Cars
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2015