Visezi la o masina de strada cu motor de curse? Acum ai ocazia sa cumperi o Toyota cu V8-ul din NASCAR!

Visezi la o masina de strada cu motor de curse? Acum ai ocazia sa cumperi o Toyota cu V8-ul din NASCAR!
  • O Toyota Camry cu motorul V8 al competitiei NASCAR a fost scoasa la vanzare peste Ocean
  • Exemplarul cu pricina debutat oficial in anul 2010, cu ocazia evenimentului SEMA Show
  • Pretul de vanzare al impresionantului proiect de tuning a fost stabilit la suma de 159.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Masinile celor de la Toyota nu sunt recunoscute intocmai pentru performantele lor, japonezii preocupandu-se mai mult de confortul si siguranta clientilor marcii. Spre bucuria celor ahtiati insa dupa cifrele si numerele astronomice, exista si cateva exceptii de la aceasta regula.

In urma cu mai bine de jumatate de deceniu, cu ocazia editiei din 2010 a faimosului SEMA Show, japonezii de la Toyota au apelat la ajutorul specialistilor RK Motors pentru a crea unul dintre cele mai demente exemplare ale modelului Camry.

Rezultatul final a fost finisat intr-o combinatie contrastanta de rosu si alb, spoilerele fata si spate restilizate, respectiv jantele din aliaj cu un diametru de 20 inch, evacuarile montate la nivelul pragurilor laterale si aripa spate proeminente completand pachetul exterior.

La interior, specialul automobil din Tara Soarelui Rasare se remarca in special prin scaunele sport imbracate in piele de doua culori - rosu si, de aceasta data, negru - insa nu vor trece neaparat neobservate nici insertiile de velur ce insotesc plafonul.

Toyota Camry Coupe NASCAR EditionToyota Camry Coupe NASCAR Edition

Toyota Camry Coupe NASCAR Edition

Pentru un plus de siguranta, Camry-ul construit de japonezii de la Toyota impreuna cu specialistii RK Motors a primit un roll-cage in patru puncte, in timp ce buna dispozitie este asigurata de instalatia de aer conditionat si sistemul audio marca Boston Acoustics.

Nimanui nu-i va mai pasa totusi de aceste detalii odata ce va descoperi ca sub capota exemplarului pregatit pentru editia din 2010 a faimosului SEMA Show se ascunde un propulsor cu opt cilindri in V, capacitate de 5.9 litri si provenienta... NASCAR.

Vestile bune continua cu cei 680 de cai putere livrati rotilor spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, pachetul propus de specialul automobil din Tara Soarelui Rasare incheindu-se cu suspensia sport si discurile de franare perforate.

DEspre performantele propriu-zise ale aceste Toyote Camry nu avem niciun fel de informatie oficiala, pledoaria noastra incheindu-se drept urmare cu pretul de vanzare al proiectului creat de japonezi impreuna cu specialistii RK Motors: 159.900 dolari.

Toyota Camry Coupe NASCAR Edition

Toyota Camry Coupe NASCAR Edition

Toyota Camry Coupe NASCAR Edition

Toyota Camry Coupe NASCAR Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Toyota Camry Coupe NASCAR Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2016