VW Golf GTI by Dotz Shift: 335 cai putere, suspensie sport si jante pe 19 inch

VW Golf GTI by Dotz Shift: 335 cai putere, suspensie sport si jante pe 19 inch
  • Dotz Shift a pregatit un pachet de tuning pentru VW Golf GTI Edition
  • Lista cu bunatati include un total de pana la 335 de cai putere
  • Clientii pot opta si pentru o noua suspensie, plus jante pe 19 inci
Distribuie pe Facebook

Chiar daca ar putea parea greu de crezut, unul dintre posesorii viitorului clasic Volkswagen Golf GTI Edition 35 nu a rezistat de nici un fel tentatiei de a-si lasa pretiosul exemplar pe mainile specialistilor unei companii de tuning. Si bine a facut, daca tinem cont de rezultatul final.

Lansat pentru a celebra cea de-a 35-a aniversare a legendarului hatchback din Wolfsburg, modelul Volkswagen Golf GTI Edition 35 se bucura de un total de 235 CP, surplusul de 25 de cai putere comparativ cu versiunea GTI fiind arhisuficient pentru ca timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la 6.6 secunde.

Si totusi, in ciuda faptului ca vorbim de o performanta deloc neglijabila, specialistii Dotz Shift nu au rezistat tentatiei de a adauga sub capota hot-hatch-ului german inca alti... 100 cai putere. Din pacate, oficialii companiei de tuning nu au fost deloc receptivi atunci cand a venit vorba de dezvaluirea "noii" valori din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 km/h, insa nu ne-am mira deloc daca aceasta se identifica acum cu numarul sase si... atat.

VW Golf GTI Edition 35 by Dotz Shift

VW Golf GTI Edition 35 by Dotz ShiftVW Golf GTI Edition 35 by Dotz Shift

De asemenea, pe langa totalul de 335 de cai putere, Volkswagen-ul Golf GTI Edition 35 se mai poate lauda si suspensie de tip coilover marca H&R, menita sa imbunatateasca radical comportamentul in viraje al hot-hatch-ului din Wolfsburg. Meniul nu se opreste insa aici, specialistii celebrei companii germane de tuning montand si o pereche de jante pe 19 inci, finisate in aceeasi combinatie de culori precum grila frontala, inainte de a-si lua ramas bun de la automobilul aniversar.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de facut, si anume sa aplaudam efortul celor de la Dotz Shift care, in ciuda modificarilor limitate pe care le-au efectuat, au reusit sa obtina un rezultat mai mult decat impresionant. Cel putin din punctul nostru de vedere care, la inceput, nici macar nu eram de acord cu atingerea unui model atat de special si, fara nici o urma de indoiala, viitor clasic.

VW Golf GTI Edition 35 by Dotz Shift

VW Golf GTI Edition 35 by Dotz ShiftVW Golf GTI Edition 35 by Dotz Shift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze VW Golf GTI Edition 35 by Dotz Shift
mai multe