VW New Beetle Convertible primeste toata dragostea celor de la CFC

VW New Beetle Convertible primeste toata dragostea celor de la CFC
Dupa mai bine de zece ani de activitate, actualul VW New Beetle Convertible este pe cale sa se retraga, facandu-i loc unei noi generatii. Inainte insa de a deveni istorie, iconicul model german a primit toata dragostea celor de la CFC (Car Film Components).
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, compania germana isi va ispiti clientela cu o folie invioratoare, ce va fi aplicata la nivelul spoilerelor, pragurilor laterale si al aripilor. Mai mult de atat, aceleasi motive pot fi admirate si la interior, rezultatul fiind imediat vizibil: micul VW New Beetle Convertible se bucura acum de un aspect mai tineresc ca niciodata. Iar asta nu e tot. Viitorii clienti pot opta si pentru un set de jante Oxigin pe 19 inci, cu pneuri Kumho, punctul culminant fiind insa atins odata cu instalarea suspensiei coilover. Partea proasta? Lista cu modificari aduce cu sine cheltuieli de aproximativ cinci mii de euro.

VW New Beetle Convertible primeste dragostea celor de la CFC VW New Beetle Convertible primeste dragostea celor de la CFC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze VW New Beetle Convertible by CFC
mai multe