Yeti se intoarce: Geiger H2 Bomber

Yeti se intoarce: Geiger H2 Bomber
Yeti a fost surprins din nou in inima muntilor. Pare greu de crezut, insa aceste imagini, mai clare ca niciodata, vin sa confirme existenta celui supranumit "omul zapezilor"! Adio mituri, legende, povesti si povestiri! E cat se poate de real!
Distribuie pe Facebook

Acesta este noul Geiger H2 Bomber, un fel de Yeti al SUV-urilor. Inarmat si pregatit pentru orice conditie meteo, orice suprafata de rulat, pentru orice situatie! Iar asta se datoreaza in special "picioarelor" sale... In loc de un set de jante pe 26 inci - sau, de ce nu, mai mare! - nemtii de la Geiger au incaltat SUV-ul american cu... senile Mattracks 88M1-A. 150 cm lungime si 40 cm latime!

Yeti se intoarce: Geiger H2 Bomber

Iar pentru a propulsa aceasta bestie argintie, Geiger se bazeaza pe un motor V8 de 6.2 litri, 398 cai putere si 574 Nm. De fapt, bestia asta e finisata intr-un argintiu mat, si nu chiar un argintiu banal. Si pentru a face lumina in acest caz, patru faruri extra au fost montate la nivelul plafonului.

Yeti se intoarce: Geiger H2 Bomber

In plus, daca H2 Bomber nu ti se pare destul de distractiv de condus, atunci te poti bucura de sistemul multimedia de la interior...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Yeti se intoarce: Geiger H2 Bomber
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2010