Bridgestone prezinta la EICMA 2017 noile sale anvelope pentru motociclete

Bridgestone prezinta la EICMA 2017 noile sale anvelope pentru motociclete
La Expozitia Internationala de Motociclete care are loc in perioada 7-12 noiembrie la Milano, Bridgestone a prezentat 5 anvelope noi pentru vehicule cu doua roti.
Distribuie pe Facebook

Bridgestone se lauda ca este cel mai mare producator de anvelope si produse din cauciuc din lume. Nu stim daca asa o fi, dar cu siguranta este un producator important. Care a si prezentat la EICMA 5 anvelope noi din seria Battlax.

Battlax Racing R11: încrederea că poţi doborî timpul record

Cu un amestec perfect între tehnologia dezvoltată de Bridgestone și noile caracteristici de construcție, R11 oferă piloților hipersport plusul de aderență și simțul contactului cu pista de care au nevoie în lupta cu timpul, într-o gamă largă de operare. Cu noile sale caracteristici,centura mono-spirală variabilă pentru anvelopa față, centura suplimentară GP pentru anvelopa spate și banda de rulare proiectată pentru o aderență maximă în viraje, R11 trece la un alt nivel în lumea anvelopelor cu caneluri pentru curse.

Battlax

Battlax Sport Touring T31: acum vă puteți depăși limitele și pe carosabilul ud

Pe lângă sporirea stabilității și a manevrabilităţii, Bridgestone a dezvoltat un nou compus pentru anvelopa faţă T31 cu o flexibilitate crescută a cauciucului. Pata de contact mai mare în toate unghiurile duce elementul de distracţie în pilotajul motocicletelor Sport Touring la un nou nivel deoarece manevrabilitatea a fost considerabil îmbunătăţită atât pe carosabil uscat cât şi pe carosabil ud.

Battlax Adventure A41: aventurează-te cu încredere în toate condițiile

Bridgestone intră într-o nouă eră prin performanțele de care dă dovadă Battlax A41 în segmentul Adventureprin imbunătăţirea aderenţei şi manevrabilităţii pe carosabil ud, fără a sacrifica kilometrajul predecesorului său A40. Tehnologia compusului în 3 straturi atât la anvelopa faţă cât şi la anvelopa spate cu configuraţia cap & bază îmbunătăţeşte stabilitatea în viraje. În special pentru motocicliştii care pilotează motociclete din gama Adventure pe şosea, testele Bridgestone au inregistrat timpi mai rapizi cu 8% pentru Battlax A41 pe circuit în condiţii de ploaie demonstrând astfel performanţele suplimentare şi siguranţa de care pot beneficia.

Battlax

Battlax Scooter SC2: anvelopa sport pentru maxi scutere

Rulând în jungla urbană, noul SC2 performează pe carosabilul uscat și dispune de aceeași tehnologie ca și Battlax Hypersport S21. Modelul benzii de rulare este proiectat pentru o rigiditate optimă şi îmbunătăţirea aderenţei şi a petei de contact. Configuraţia compusului în 3 straturi la anvelopa spate asigură aderenţa ridicată în zona umerilor şi rezistenţa la uzură în zona centrală, pentru un kilometraj ridicat.

Battlax Scooter SC2 Rain: anvelopa de zi cu zi pentru maxi scutere

Pentru SC2 Rain, Bridgestone a utilizat tehnologia folosită şi la noul Battlax Sport-Touring T31, oferindu-le astfel conducătorilor de maxi-scutere siguranţă şi încredere în condiţii meteo variabile. Performanţa pe carosabil ud este îmbunătăţită printr-un raport mai mare al canalelor în banda de rulare care este adaptată pentru a echilibra stabilitatea în linie dreaptă şi precizia manevrabilităţii. Au fost dezvoltaţi noi compuşi de cauciuc care oferă o aderenţă excepţională pe suprafeţe reci şi ude.

Battlax

Distribuie pe Facebook
mai multe