Catalin Cazacu face parte din elita sportului fiind premiat ca Sportivul Anului

Catalin Cazacu face parte din elita sportului fiind premiat ca Sportivul Anului
Sambata 10 decembrie, din dorinta de a face un eveniment diferit, Federatia Romana de Motociclism a organizat Gala Premiilor pentru sezonul 2011 in club Vision din statiunea Olimp, amplasamentul fiind ales si pentru a fi in acord cu noua viziune a Federatiei, aceea de a isi promova valorile sportive.
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia acestui eveniment pilotul timisoarean Catalin Cazacu a fost numit sportiv al anului la ramura Viteza ca si apreciere a prestatiei si rezultatelor obtinute ca urmare a participarii in Campionatul Mondial "WSBK" la clasa SuperSport.

Incepand cu a doua jumatate a sezonului 2011, dupa discutii si negocieri incepute inca in ianuarie, echipa Taifun Racing a reusit sa il inscrie pe Catalin Cazacu intr-un proiect provocator derulat impreuna cu partenerii din Anglia "PTR" - prima participare a unui pilot timisorean in Campionatul Mondial.

"Am trait visul frumos a unui inceput de poveste, am asteptat luni in sir in fata telefonului sperand ca povestea o sa devina realitate, am observat oamenii din jurul meu traind doar ca aceast proiect sa prinda viata si am avut parte de momentul extraordinar cand m-am urcat in masina pentru a am deplasa la prima etapa de la Brno si astfel am insufletit proiectul. S-a intamplat in 2011 si tot ce imi doresc este ca acest proiect sa se repete si in 2012 si sa fie mai intens" spune Catalin Cazacu.

In sezonul 2011 Catalin Cazacu a avut parte de un sezon exceptional, cele mai importante rezultate fiind:
-calificarea si participarea la toate etapele de Campionat Mondial la care a fost inscris;
-pentru a doua oara consecutiv castigarea titlului de Campion "ROSBK";
-titlul de Vicecampion National.

Nu in ultimul rand Catalin Cazacu se bucura de simpatie si apreciere din partea multor practicanti a sportului cu motor fiind unul din exponentii generatie actuale de piloti.

"In ianuarie am acceptat provocarea sezonului 2011 si l-am anuntat pe Catalin ca o sa participe in Campionatul Mondial, ceea ce acum se demonstraeaza ca a fost partea cea mai usoara a intregului an. Tot ce a urmat dupa a insemnat munca continua si sacrificii pe toate directiile. Sunt multumit de ceea ce Taifun Racing a obtinut in 2011, il felicit pe Catalin pentru rezultatele obtinute si ma bucur ca am facut fata tuturor problemelor aparute. Acum il asteptam pe Mos si petrecea de Anul Nou" afirma zambitor Cosmin Costescu - team managerul echipei.

Echipa multumeste Federatiei Romane de Motociclism, sponsorilor, oficialitatilor, mediei si sustinatorilor pentru atentia si increderea acordata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2011