Catalin Cazacu, sedinta foto inedita cu fiul sau

Catalin Cazacu, sedinta foto inedita cu fiul sau
Campionul national la motociclism Catalin Cazacu a avut parte de o surpriza de proportii: la sedinta foto pentru Gala Premiilor Federatiei Romane de Motociclism, Catalin a mers insotit de fiul sau, Raul Andrei, in varsta de numai 13 luni.
Distribuie pe Facebook

"De obicei il masor cu cizma de motocicleta sa vad daca a mai crescut"

"Eu ziua il mai iau cu mine, mai ales ca am vazut ca ii place mult printre motociclete. M-a surprins ca la sedinta foto vroia musai sa fie si el in poza, pentru ca de obicei este un copil atat de cuminte: unde il pui, acolo sta. Dar de data asta, nu mai suporta sa fiu eu centrul atentiei". Catalin a explicat si decorul: "De obicei, il masor cu cizma de motocicleta sa vad daca a mai crescut", a glumit el.

Catalin Cazacu, sedinta foto inedita cu fiul sau

Timisoreanul este foarte mandru de fiul sau, mai ales ca la taierea motului Raul a ales o motocicleta: "I-am pus pe tava bani, un microfon si un motor. Nu stiu ce m-as fi facut daca ar fi ales altceva". Despre planurile fiului sau, Catalin declara sincer: "Sa faca ce vrea el in viata, numai motociclist sa fie. Deja i-am pregatit doua motociclete junior pentru curse: la 3 si la 5 ani minim le va putea folosi. Sunt pregatite si abia astept sa creasca sa il urc pe ele".

Catalin Cazacu, sedinta foto inedita cu fiul sau

Catalin este foarte multumit si de faptul ca are parte de un copil foarte cuminte, desi altii il considera un tata plin de adrenalina: "Raul este atat de cuminte, incat de dragul lui ii confectionam noi jucariile. Mie nu imi place sa ii cumpar tot felul de obiecte periculoase din plastic sau fier. Paradoxal, avand in vedere ca viata de motociclist este plina de riscuri...", a incheiat Catalin "Taifun" Cazacu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 30 Noiembrie 2011