Ducati Diavel by Vilner: Diavolul italian se imbraca de la Vilner

Ducati Diavel by Vilner: Diavolul italian se imbraca de la Vilner
  • Vilner modifica modelul Ducati Diavel
  • Imbunatarile vizeaza exclusiv aspectul estetic
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-au "imbracat" numeroase celebritati din lumea moto, celebritati precum Aprilia Stingray, Triumph Speed Tripple sau chiar Ducati Monster 1100 Evo, bulgarii de la Vilner s-au pus acum pe croit o garderoba si pentru personalitatea diabolica a italianului Ducati Diavel.

Ducati Diavel, motocicleta care in urma cu aproximativ doi ani ajungea si pe mainile specialistilor germani din cadrul companiei Mercedes-AMG, se poate mandri in urma tratamentului suferit cu numeroase noi detalii aparute la nivelul caroseriei, detalii ce-i confera acesteia un aspect mai agresiv ca oricand.

Astfel, in urma programului de tuning Vilner, superba creatie italieneasca se evidentiaza printr-un nou design al partii frontale, multiple modificari fiind operate atat la nivelul farurilor, cat si la nivelul aripei, respectiv furcii.

Ducati Diavel by VilnerDucati Diavel by Vilner

De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici prizele de aer complet restilizate, lista cu imbunatatiri vizuale continuand cu upgrade-ul operat la nivelul sistemului de evacuare. Cu toate acestea, punctul forte al noului Ducati Diavel by Vilner il reprezinta saua imbracata intr-o piele neagra cusuta cu ata contrastanta, de culoare rosie.

Pe scurt, intr-o alta ordine de idei, indiferent ca esti sau nu adeptul motocicletelor, sansele ca ultima creatie a celebrei companii de tuning de la Sud de Dunare sa te lase fara de suflare sau cuvinte sunt dintre cele mai mari.

Ducati Diavel by VilnerDucati Diavel by Vilner

Pentru alte proiecte marca Vilner, te invitam sa arunci o privire AICI.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ducati Diavel by Vilner
mai multe